Cu cine s-a iubit Elena Udrea. Trecutul tumultos al fostei ”blonde de la Cotroceni”

Andrei Cezar 21.07.2020, 17:48

Elena Udrea are o familie frumoasă. Este căsătorită cu Adrian Alexandrov, iar împreună au o fetiță superbă pe nume Eva Maria. Chiar dacă acum este o femeie împlinită și liniștită din punct de vedere personal, în trecutul fostei blonde de la Cotroceni au existat momente zbuciumate privind relațiile pe care le-a avut. Iată cu cine s-a iubit Elena Udrea.

Cu cine s-a iubit Elena Udrea. Trecutul tumultos al fostei ”blonde de la Cotroceni”

Recent, Adrian Alexandrov a postat o fotografie pe pagina sa de socializare, în care apare împreună cu soția sa și fiica lor la mare. Cei trei au petrecut un sejur în stațiunea Venus.

În imagine, ei par extrem de fericiți în timp ce se plimbă pe malul mării, la apus.

“Cea mai sigură cale spre inima unui copil este să petreci timp cu el  – my little girl” – a scris Alexandrov pe contul său de Facebook.

Cu cine s-a iubit Elena Udrea. Trecutul tumultos al fostei ”blonde de la Cotroceni”
Cu cine s-a iubit Elena Udrea. Trecutul tumultos al fostei ”blonde de la Cotroceni”

Și dacă fosta blondă de la Cotroceni are acum parte de liniștea sufletească la care a visat, în trecutul ei au fost momente de zbucium. De-a lungul timpului a curs multă cerneală despre relațiile amoroase pe care le-a avut fostul ministru al Transporturilor, iar câteva dintre ele au șocat de-a dreptul opinia publică.

A avut sau nu o relație cu Traian Băsescu?

Iată câțiva dintre bărbații care i-au trecut prin așternuturi fostei blonde de la Cotroceni:

Ilie Stan

Fostul jucător și antrenor al Stelei a făcut parte din viața frumoasei blonde. Potrivit revistei Click, cei doi s-ar fi iubit în anii ’90. Idila dintre ei ar fi început la Buzău, iar unul dintre puținii oameni care au știut despre relația lor a fost regretatul Vadim Tudor.

Ilie Stan nu a negat faptul că ar fi avut o relație cu Elena Udrea, însă nici nu a confirmat acest lucru. Totuși, el a declarat că a cunoscut-o pe vremea când era jucător al echipei din Ghencea.

Cătălin Predoiu

Actualul ministru al Justiției este unul dintre bărbații cu care Elena Udrea a avut o relație. Nu se știe, însă, cât de mult s-au iubit, dar un lucru este cert: Cătălin Predoiu a ajutat-o pe blondă din punct de vedere profesional. Între cei doi se pare că ar exista o relație mai lungă de prietenie.

Dorin Cocoș

Unul dintre cei mai cunoscuți bărbați din Viața Elenei Udrea a fost Dorin Cocoș. Cei doi s-au căsătorit în 2003 și au divorțat 10 ani mai târziu la notar. În 2018, Dorin Cocoș a fost condamnat la 3 ani, o lună şi 10 zile cu executare pentru trafic de influenţă în dosarul ANRP.

Traian Băsescu

Cu siguranță cea mai controversată poveste dintre toate este relația dintre Elena Udrea și Traian Băsescu. Multă lume crede că cei doi au trăit o adevărată idilă pe când Băsescu era președintele României. Blonda politicii românești s-a aflat mereu sub aripa fostului președinte, ceea ce a ridicat numeroase semne de întrebare cu privire la adevărata relație dintre ei. Mai mult decât atât, la vremea respectivă existatu zvonuri potrivit cărora, frumoasa blondă i-ar fi făcut vizite nocturne lui Traian Băsescu la Cotroceni.

Urmăriți Impact.ro și pe