Motivul pentru care Diana Șoșoacă a ajuns să se compare cu Donald Trump. ”Se dă în noi în ultimul hal”

Ioana Bucur 25.02.2021, 18:29
Motivul pentru care Diana Șoșoacă a ajuns să se compare cu Donald Trump. ”Se dă în noi în ultimul hal”

Care este motivul pentru care Diana Șoșoacă a ajuns să se compare cu Donald Trump. Fostul senator AUR nu își va mai putea continua activitatea, dintr-un motiv uluitor. Este pregătită să ajungă în instanță pentru a-și redobândi drepturile.

Diana Șoșoacă a ajuns să se compare cu Donald Trump. Ce au în comun cei doi

Diana Șoșoacă a ajuns să se compare cu Donald Trump. Ea trebuie să își ia adio de la postările și live-urile cu care și-a obișnuit admiratorii. Contul de Facebook al senatorului a fost blocat timp de 30 de zile, din pricina unui schimb de replici  între ea și o femeie care i-ar fi adresat jigniri „inimaginabile”.

„Am contul blocat de azi dimineață, doar eu și Trump mai suntem blocați pentru atitudinile noastre. În schimb, în noi se dă într-un hal fără de hal. Mi s-a spus că am fost blocată pentru că i-am spus unei doamne că are o față de doamnă de râd și curcile pe care le crește. Având în vedere că dânsă mă înjurase inimaginabil și eu am reclamat-o pe ea” , a declarat Diana Șoșoacă în direct la România TV.

Ce se afla in conturile Dianei Sosoaca. Secretul pe care a fost nevoita sa-l faca public
Diana Sosoaca

„Eu nu mă opresc. Să aibă mare grijă cu mine”

Diana Șoșoacă a ajuns să se compare cu Donald Trump, însă ea nu va accepta resemnată cenzura. Senatorul a anunțat că are de gând să dea în judecată Facebook, deoarece nu consideră că este normal ca platforma să blocheze conturile politicienilor. Pagina sa de pe rețeaua de social media nu a fost ștearsă, poate fi accesată, însă Șoșoacă nu mai poate posta nimic în următoarele 30 de zile. Nici asta nu e o problemă, senatorul anunțând că va folosi contul soțului și își va mai deschide și „vreo două sau trei conturi pentru a socializa cu oamenii”.

„O să vorbesc cu colegul meu Chitic și o să fac ce a făcut și el, adică o să dau în judecată Facebook-ul. Știu că UE a condamnat cenzurarea de către aceste site-uri de socializare ale politicienilor, nu ai voie să faci acest lucru. Facebook-ul este condus în spate de neomarxiști și globaliști, așa că avem răspânsul. O să folosesc contul soțului meu și probabil că îmi voi mai face vreo două sau chiar trei conturi pentru a putea socializa cu oamenii. Eu nu ma opresc, dacă cineva crede că mă va opri, nu, așa mai mult mă ambiționează. Să aibă mare grijă cu mine” , a declarat aceasta.

În urmă cu doar câteva zile, Diana Șoșoacă nu rata ocazia să transforme o problemă reală cu care se confruntau cei aproape o sută de mineri de la mina din Lupeni, într-un nou spectacol tragi-comic. Declarându-se solidară cu problemele oamenilor, Diana Șoșoacă a venit în fața minerilor din Valea Jiului și a susținut un discurs jignitor la adresa unor persoane importante din România. Fără mască de protecție, a declarat că pandemia s-a sfârșit și a cerut demisia lui Raed Arafat.

„Trebuie să cadă Orban și abuzatorul suprem: Raed Arafat. Dacă nemernicul ala de Raed Arafat va interzice Paștele, trebuie să rezistați. Pandemia nu există. Pandemia a luat sfârșit, a spus-o și doamna doctor Adina Alberts”, a spus Sosoaca în fața minerilor de la Mina Lupeni.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...