Diana Șoșoacă, surprinsă de declaraţiile lui George Simion despre ea. “Sunt şocante”

Nicu Stan, Anca Manolica 19.02.2021, 08:24
Diana Șoșoacă, surprinsă de declaraţiile lui George Simion despre ea. “Sunt şocante”

Diana Șoșoacă, surprinsă de declaraţiile lui George Simion despre ea. Senatorul independent se arată șocat de cele spuse de liderul Alianței pentru Unirea Românilor.

Diana Șoșoacă, noi dezvăluiri despre George Simion. Senatoarea nu știe de ce acesta și-a schimbat discursul

Diana Șoșoacă s-a arătat mirată de declaraţiile lui George Simion pe care le-a făcut despre ea. Senatoarea independentă se arată șocată de cele spuse de liderul Alianței pentru Unirea Românilor.

Diana Șoșoacă a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre copreședintele AUR, George Simion. Potrivit informațiilor oferite de Diana Șoșoacă, ținta lui George Simion este una incredibilă.

Ce funcții i-ar fi propus George Simion Dianei Șoșoacă

Diana Șoșoacă a rupt tăcerea și a dezvăluit că a avut o discuție cu George Simion, copreședintele AUR, în care acesta i-a propus mai multe funcții importante.

Potrivit Dianei Șoșoacă, George Simion a spus că vrea să conducă România, din poziția de președinte sau prim-ministru. În plus, Diana Șoșoacă spune că ea ar fi urmat să primească o funcție de judecător CCR, ministrul al Justiției sau chiar Avocat al Poporului.

George Simion a uitat de propunerea AUR de premier

Senatoarea independentă a mai transmis și că propunerea de premier al AUR, Călin Georgescu, ca fost uitat de George Simion.

În plus, Diana Șoșoacă a scos la iveală faptul că a observat anumite schimbări de comportament în ceea cel privește pe George Simion, copreședintele Alianței pentru Unirea Românilor.

George Simion, complet schimbat

Aceasta susține că George Simion s-a schimbat, însă nu poate să își dea seama care este motivul, ce interese care vizează partidul sunt la mijloc. ”Nu știu dacă există alte interese. Eu la momentul ăsta sunt membru AUR până nu mi se aduce la cunoștință în scris. Știu că George mi-a spus că există o echipă care se ocupă de tot ce înseamnă PR.

Că se vor ocupa de imaginea fiecărui parlamentar. Și mi s-a comunicat pentru că există inadvertențe, eu susțin abrogarea unor legi, am solicitat anularea a tot ceea ce însemană ordine cu privire la purtarea măștii.

Diana Șoșoacă trebuia să anunțe la ce televiziune merge

Și mi-au spus ca înainte să mă duc la o televiziune să le spun unde mă duc, ce discurs am, și întrebările, cine mai este invitat”, a spus Diana Șoșoacă la Realitatea PLUS.

După asta, senatoarea a vorbit și despre relația frumoasă de prietenie pe care a avut-o cu copreședintele AUR, George Simion. Senatoarea susținea că și Geoge Simion mergea pe aceleași idei ca și ea, dar s-a arătat șocată de schimbarea din discursurile publice ale acestuia.

Diana Șoșoacă și George Simion, relație frumoasă de prietenie

Eu cu George am avut o relație de prietenie frumoasă. El mergea pe aceleași idei ca ale mele. Pentru mine este șocantă mișcarea lui George. Sunt șocante discuțiile pe care George le are acum în public”, a spus Diana Șoșoacă la Realitatea PLUS.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI