Diana Șoșoacă, discurs plin de jigniri în fața minerilor din Valea Jiului. Pe cine a făcut ”nemernic”

Iancu Andreea 21.02.2021, 08:10
Diana Șoșoacă, discurs plin de jigniri în fața minerilor din Valea Jiului. Pe cine a făcut ”nemernic”

Acolo unde este rost de scandal, fostul avocat răspunde prezent. Recent, senatoarea Diana Șoșoacă a mers în fața minerilor din Valea Jiului, unde a susținut un discurs plin de jigniri. La fel de agresivă și acidă precum ne-a obișnuit, Șoșoacă nu s-a abținut să nu instige și la nerespectarea măsurilor impuse de pandemie.

Diana Șoșoacă, discurs jignitor în fața minerilor din Valea Jiului

Un nou conflict între cetățeni și statul român a izbucnit recent, iar Diana Șoșoacă nu s-a putut sustrage de la o astfel de ocazie de a-și spune punctul de vedere. Pentru că nu și-au primit salariile la timp, aproximativ 100 de mineri de la mina Lupeni, județul Hunedoara, au decis să protesteze, unii dintre ei în subteran. În semn de solidaritate, aceștia au fost urmați și de alte câteva sute de persoane din cadrul unor ale zone de exploatare a cărbunelui din Valea Jiului. Solidară și ea cu necazul oamenilor, Diana Șoșoacă a venit în fața minerilor din Valea Jiului și a susținut un discurs jignitor la adresa unor persoane importante din România.

Senatoarea a folosit un limbaj dur în timpul intervenției sale, transmisă live pe pagina sa personală de Facebook. Deși ar fi trebuit să susțină cauza minerilor și să vorbească despre problemele acestora, Diana Șoșoacă nu a făcut altceva decât să folosească aceeași placă cu care ne-a obișnuit. A vorbit despre pandemie și a îndemnat la nerespectarea măsurilor impuse de autorități. Totodată, aceasta l-a numit nemernic pe Raed Arafat, insinuând că Secretarul de Stat ar putea interzice sărbătoarea Paștelui.

Trebuie să cadă Orban și abuzatorul suprem: Raed Arafat. Dacă nemernicul ala de Raed Arafat va interzice Paștele, trebuie să rezistați. Pandemia nu există. Pandemia a luat sfârșit, a spus-o și doamna doctor Adina Alberts, a spus Sosoaca în fața minerilor de la Mina Lupeni.

Senatoarea Șoșoacă a adus jigniri mai multor oficiali români în cadrul vizitei din Valea Jiului
Senatoarea Șoșoacă a adus jigniri mai multor oficiali români în cadrul vizitei din Valea Jiului

Regulile de distanțare și purtarea măștii de protecție au lipsit cu desăvârșire

Cele câteva sute de oameni care se aflau în cadrul protestului, în fața minei, au uitat complet de măsurile impuse de pandemie. Astfel, majoritatea dintre cei prezenți au ales să nu poarte mască și au stat înghesuiți împreună cu Șoșoacă, în timpul discursului său. Inclusiv senatoarea le-a cerut oamenilor cu care a intrat în discuție să își dea masca jos. Cuvintele jignitoare nu s-au oprit, președintele Klaus Iohannis fiind adus în discuție după o glumă făcută de mineri. Pentru că s-a vorbit despre adâncimea la care ortacii lucrează, unul dintre lucrători a strigat:

Noi, lui Iohannis, ii dorim doar doi metri!, afirmație care a amuzat-o pe senatoare.

Da, nu-l mai iubește nimeni pe președinte, care e cam mut, trebuie să învețe să vorbească, a susținut Șoșoacă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...