Gestul incredibil făcut de Diana Șoșoacă în mulţime. Nu i-a păsat de nimeni şi de nimic

Iancu Andreea / 24.02.2021, 08:59
Gestul incredibil făcut de Diana Șoșoacă în mulţime. Nu i-a păsat de nimeni şi de nimic

Diana Șoșoacă nu se dezminte și face un nou gest, în mulțime. Prezentă să îi susțină pe minerii din Valea Jiului în timpul protestului acestora, senatoarea a demonstrat încă o dată că pentru ea nu contează regulile impuse de pandemie. Diana Șoșoacă nu s-a sfiit să facă băi de mulțime în timpul vizitei sale, dar și o serie de gesturi care au completat afirmațiile anti-mască.

Gestul făcut de Diana Șoșoacă în mulțime încală toate regulile autorităților

Fostul membru al partidului AUR este omniprezent acolo unde este rost de scandal. Diana Șoșoacă a fost prezentă în urmă cu câteva zile la protestul minerilor din Valea Jiului, acolo unde s-a înghesuit în mulțime și nu a respectat nici măcar una dintre regulile impuse de pandemie. Deși autoritățile au sfătuit populația să poarte mască de protecție și să păstreze distanța față de alți indivizi, Șoșoacă nu s-a sfiit să facă băi de mulțime și să îi îmbrățișeze sau chiar să îi pupe pe obraz pe minerii prezenți la protest.

Totodată, discursul agresiv al politicianului s-a axat pe instigarea la încălcarea regulilor, Diana Șoșoacă susținând că nu mia există pandemie, nici în România, nici în lume. Pe tot parcursul vizitei sale la protest, senatoarea nu a purtat mască și a cerut și celor prezenți să renunțe la purtarea ei. Totodată, minerii au primit-o ca pe o adevărată vedetă, Șoșoacă fiind aclamată de către ortaci. Aceștia i-au transmis aprecierile lor, în ciuda faptului că mulți alții nu sunt de acord cu discursul politicianului.

Nu mai există pandemie în România, cum nu mai există la nivel mondial. (…) Hai, jos masca pentru că nu are rost, a strigat Diana Şoşoacă mulțimii prezente.

Ministrul Muncii a anunțat că minerii își vor primi drepturile
Ministrul Muncii a anunțat că minerii își vor primi drepturile

Minerii de la Lupeni își vor primi banii. Ministrul Raluca Turcan a făcut anunțul

După mai multe zile de protest, minerii din Valea Jiului au primit asigurări din partea autorităților că își vor primi salariile restante dar și alte beneficii, conform contractului. Guvernul a reușit să găsească o soluție pentru a aloca bani astfel încât să li se plătească oamenilor drepturile salariale restante, dar și alte beneficii precum tichetele de masă și decontarea transportului. Ministrul Muncii și Protecției Sociale, Raluca Turcan, a dat asigurări minerilor că se vor acoperi salariile pe trei luni.

Totodată, oficialul român a precizat că în zilele de 25 și 26 ale lunii curente, minerii își vor putea încasa salariile restante și restul beneficiilor. Raluca Turcan a menționat că este vorba despre 3.000 de oameni care lucrează în minele din Valea Jiului, dar și alți 1.000 din activitatea de energie și cei 70 de mineri care au protestat în subteran.

Îmi exprim speranța ca minerii să înceteze greva să iasă la suprafață, să nu mai gândească varianta intrării în greva foamei, declara ministrul, în urmă cu câteva zile.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI