Motivul pentru care Brigitte Pastramă se mută definitiv din România. A spus totul fără ocolișuri

Olteanu Mariana, Coteț Alexandru 31.05.2023, 18:24

De-a lungul timpului, foarte multe vedete au ales să se stabilească în afara țării. Printre ele se numără și Brigitte Pastramă, care a luat decizia de a se muta definitiv din România. Orașul care i-a devenit casă este Dubai. Această decizie a ridicat numeroase semne de întrebare în rândul fanilor. Vedeta a mărturisit și motivul pentru care a luat această decizie.

Fosta domană Năstase a luat decizia de a se muta definitiv din țară. Motivul: vedeta vrea să o țină pe fiica sa Sara departe de tentațiile din România. Declarațiile acesteia au fost făcute în cadrul unui eveniment monden care a avut loc în România. Potrivit CanCan, Brigitte Pastramă vrea să-și țină fata cât mai departe de tentațiile de aici. Printre acestea se numără drogurile și alcoolul.

”A fost la început foarte greu!”

Însă, decizia pe care aceasta a luat-o nu a fost una deloc ușoară.

” Dacă aș fi știut de la început cât voi sta acolo, nu știu dacă aș fi făcut atât de ușor pasul. A fost la început foarte greu!”

Totodată, această mărturisește că a întâmpinat câteva piedici în procesul de mutare. Printre ele se numără și cumpărarea unei case dar și găsirea unor chirii.

”Totul, îți dai seama că a trebuit să îi fac lui Florin împuternicire pentru fetița mea, că am prins acolo și ziua mea și mi-am dorit să mă viziteze. Eu nu aveam viză, nu puteam să plec pentru că eram în procedura de schimbare a vizei de rezidență. Dar după două luni am primit și eu viza, a fost OK, apoi mi-a început procesul de predare la casa pe care o cumpărasem.

Și acolo m-am încâlcit rău de tot, că, încă, nu mi-au dat nici acum casa. Începusem să fac renovări în casă, lor nu le-a convenit, au zis că am renovat prea mult și mi-au închis casa, dar mi-au spus că la începutul lunii iunie îmi dau casa. Am schimbat trei chirii de când m-am dus în Dubai.”, a declarat Brigitte Pastramă pentru Cancan.

Brigitte a vorbit și despre relația sa cu fiul acesteia, în vârstă de 22 de ani. Potrivit acesteia, fiul ei este pe picioarele sale.

”Foarte bună. A fost în weekend la masă, muncește, e pe picioarele lui. Are 22 de ani, este mare. La băieți mai merge, dar la fată mi-am dorit să pot să o controlez să nu aibă contact cu drogurile și cu alcoolul. Și eu când eram la vârsta ei, am mers și eu prin cluburi de pe la 15-16 ani, dar dacă am posibilitatea să încerc să le elimin, de ce nu?!”

”Mi-a schimbat viața operația aia”

În ceea ce o privește pe fiica ei, Brigitte Pastramă a declarat că o va lasa să-și facă operații estetice. Din punctul ei de vedere, acestea pot fi de mare folos uneori.

”O susțin. Eu consider că atunci când ești stăpân pe tine, poți să reușești mai multe lucruri în viață. Contează foarte mult să fii mulțumit cu tine, atunci când te uiți în oglindă. O să-mi susțin fata, pentru că și mama mea m-a susținut pe mine, deci, de ce nu?! Eu mi-am făcut la 18 ani rinoplastie, a plătit-o mama. După ce mi-am făcut acea operație am câștigat Miss România, Miss Banat, Top Model România, chiar mi-a schimbat viața operația aia.”

Urmăriți Impact.ro și pe