Ce a pățit Brigitte Pastramă în Dubai atunci când doi români s-au apropiat de ea. A făcut totul public: „Bădăranilor!”

Mihnea Tălău 18.04.2023, 08:56
Ce a pățit Brigitte Pastramă în Dubai atunci când doi români s-au apropiat de ea. A făcut totul public: „Bădăranilor!”

Fosta soție a șui Ilie Năstase, Brigitte Pastramă, dorește să se mute în Dubai, unde se află de patru luni și unde și-a cumpărat o casă. Și la mare  depărtare de țară, ea a fost pusă într-o situație stânjenitoare de doi români aflați în Emiratele Arabe Unite.

Bârfă românească la Dubai

Brigitte a povestit, pe o rețea de socializare, întâmplarea neașteptată de care a avut parte la piscina hotelului în care este cazată până când casa din Dubai va fi gata.

Ea a auzit doi români în timp ce vorbeau foarte urât despre ea, deși ea se afla la doar câțiva metri distanță.

„Știți că eu nu postez de obicei ceea ce trăiesc aici, dar din păcate, se întâmplă și lucruri care mă deranjează. Îmi doresc ca să mut familia, în special pe Sara, care are 15 ani la o școală aici și are pe 24 examenele. Familia mea va veni pe data de 20.

Țin foarte mult să vă precizez ce mi s-a întâmplat astăzi. Erau doi romani în piscină aici care mă judecau și vorbeau despre mine cu mine de față. Eu eram la 2-3 metri. Își permiteau să spună despre relații false.

Am intrat frumos în apă și pe lângă mine vorbeau acești doi români despre tot ceea ce este fals în România. Printre care o implicau și pe Oana Marica, pe care eu nu o cunosc personal. Niște mizerabili oamenii care te judecă”, a scris Brigitte Pastramă, potrivit Libertatea.

Mărturisirea Brigittei Pastramă

În plus bruneta a mărturisit că relația cu Florin Pastramă merge foarte bine și că nu îi este infidelă.

„Bădăranilor, nu mai judecați pentru că nu cunoașteți. Da, am o familie minunată. Nu dragilor, nu sunt măritată cu Florin și aici am altă viață. Sunt măritată cu Florin și vom avea aici viața asta“, a povestit, indignată Brigitte Pastramă pe o rețea de socializare.

Cât despre casa de 400.000 de euro pe care au cumpărat-o – au achitat deja 70%, iar restul de 30% la finalizarea construcției, aceasta are 130 de metri pătrați, două dormitoare, trei băi, un living și o curticică mică.

Urmăriți Impact.ro și pe
Mihnea Tălău
Mihnea Tălău. Redactor la impact.ro. Dedicat presei încă din 1998. Am o diplomă în Drept, un „mic” masterat și o scoală de jurnalism. Am avut norocul și onoarea de a face parte, în...