Motivul pentru care Alina Ceușan nu gătește de sărbători: “Știu să fac sarmale, ciorbe, știu să fac orice” VIDEO EXCLUSIV

Andreea Archip 20.12.2023, 16:05

Alina Ceușan, prezentatoarea emisiunii Love Island, așteaptă cu nerăbdare sărbătorile de iarnă, mai ales că fiul ei, Rock a crescut și va putea înțelege mai bine tradițiile. În interviul EXCLUSIV acordat pentru Impact.ro, vedeta Pro TV ne-a dezvăluit planurile ei legate de sărbători, dar și motivul pentru care nu se va implica în pregătirea mâncărurilor specifice, deși stăpânește foarte bine arta culinară.

Ce face Alina Ceușan de sărbători

De Crăciun, Alina Ceușan se organizează astfel încât să ajungă în vizită atât la părinți, cât și la socri. Vedeta se va bucura de bunătățile pregătite de bunicii fiului ei. Alina Ceușan ne-a mărturisit că a luat decizia de a nu mai găti de sărbători, pentru că în alți ani când s-a preocupat de acest aspect, a avut mâncare în exces.

Vedeta de la Love Island a explicat că pentru familia ei sărbătorile sunt un prilej de a se aduna cu toții, în Mureș.

Se apropie sfârșitul de an, ce planuri aveți pentru sărbătorile de iarnă?

Sărbătorile sunt întotdeauna în familie, acasă, așa că o să mergem la bunici, o să fim cu ai mei la Mureș, încercăm să ne adunăm cumva toți din toate părțile, să fim peste tot și la Florești, la socri. Sărbătorile sunt acasă tot timpul, de Crăciun musai acasă.

Citește și: Motivul pentru care Alina Ceușan nu dă Clujul pe București: „E locul unde ne găsim pacea și liniștea”. VIDEO EXCLUSIV

Obiceiurile la care Alina Ceușan nu renunță, de Crăciun

Care sunt tradițiile pe care le respecți?

Acum că e și Rock, lăsăm lui Moș Crăciun biscuiți și lapte și îl așteaptă cu nerăbdare.  Cred că este primul an în care va pricepe treaba asta mult mai bine pentru că are 3 ani, colindatul, bineînțeles, dacă o să reușesc să ajung și la Mureș, să am mai multe zile acolo cum mi-aș dori. Încercăm să mergem și la colindat cu foștii colegi din liceu. Încercăm să ne creăm propriile noastre tradiții, încercăm să aducem Crăciunul și spiritul Crăciunului la noi acasă, suntem încă tineri și ne dorim să avem așa gen Crăciunul la noi, dar încă alergăm pe la bunici că îi avem și ne bucurăm de ei, încă alergăm la părinți și în toate părțile, dar sper, ca pe viitor, asta e dorința mea, să ne petrecem toate Crăciunurile la cabană la Beliș.

De ce nu gătește Alina Ceușan de sărbători

Dar în ceea ce privește arta culinară, te pricepi? Sau delegi aceste activități către mama sau către soacră?

Mă pricep foarte bine. Știu să gătesc, îmi place să gătesc, mă relaxează foarte tare, dar de Crăciun nu gătesc. Acum, în momentul ăsta din viață, mă bucur de tot ceea ce îmi oferă faptul că părinții noștri sunt lângă noi. Ei gătesc mult prea mult, dacă am mai găti și noi… Adică am avut doi ani în care am gătit și am spus că e prea multă mâncare, nu are sens! Și atunci profităm de bunătățile pe care ni le pregătesc ei, dar da, știu să fac și sarmale, știu să fac și ciorbe, știu să fac orice!

Citește și: Alina Ceușan dă din casă după ce Carmen Grebenișan s-a întors de la Survivor. Decizia superbă luată de cele două prietene VIDEO EXCLUSIV

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Urmăriți Impact.ro și pe