Motivul pentru care actorul Marius Manole vrea să-și ia cetățenia Republicii Moldova. „Am fost invidios”

Ana Anitoiu 28.11.2022, 08:01

Marius Manole vrea să-și ia cetățenia Republicii Moldova. Actorul a dezvăluit care este motivul pentru care își dorește să facă acest lucru, în urma unei vizite la Chișinău, unde a jucat în două spectacole.

De ce vrea Marius Manole cetățenie în Republica Moldova

Marius Manole a rămas foarte impresionat în urma vizitei sale la Chișinău, unde a jucat, la Teatrul „Alexei Mateevici”, în spectacolul „Eu sunt vântul”, în două reprezentații. Actorul își dorește acum să obțină cetățenia și în Republica Moldova, pe lângă cetățenia română.

Actorul a început să-și dorească acest lucru după ce, la una dintre cele două reprezentații ale spectacolului „Eu sunt vântul” a văzut-o în public pe Maia Sandu, președintele Republicii Moldova, care a intrat în sală ca un simplu spectator.

„Astăzi, bucurie. Spectacol la Chișinau. 2 reprezentații cu Eu sunt vântul la minunatul Teatrul Alexei Mateevici. Bucuria reîntâlnirii cu publicul de aici, un public cald și dornic să vadă teatru.

Bucuria zilei însă a fost și mai mare când, în sala de numai 60 de locuri, a intrat o doamnă și s-a așezat discret undeva în rândul 2. La prima vedere am crezut ca este doamna Președinte Maia Sandu.

Dar, imediat mi-am revenit și mi-am dat seama că nu avea cum. Fără SPP, fără tam tam, fără să se facă mare eveniment mediatic… Nu, n-are cum. Doar că ce să vezi, doamna discretă din rândul 2 era chiar președinta Maia Sandu care și-a cumpărat bilet. ”, a scris Marius Manole pe pagina sa de Facebook.

Motivul pentru care actorul Marius Manole vrea sa-si ia cetatenia Republicii Moldova
Marius Manole, impresionat de Maia Sandu, care a mers la teatru ca un simplu spectator

Am fost invidios pe colegii mei din Basarabia că au norocul ăsta. Să aibă un asemenea președinte. Mâine voi înainta cererea de cetățenie, așa că sunt fericit să vă anunț că eu sunt mândru de președintele meu. Mulțumesc Elena Frunze-Hatman, Anatol Durbală, Sorin Militaru, Valentin Strishkov Vitalie Lascu”, a mai scris Marius Manole.

Președintele Republicii Moldova, la teatru, ca un simplu spectator

Reprezentanții Teatrului „Alexei Mateevici” au publicat mai multe imagini cu președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, care a mers ca un simplu spectator la spectacolul în care au jucat Marius Manole și Anatol Durbală.

Președintele Republicii Moldova a rămas după spectacol să-i felicite pe actori. Îmbrăcată simplu, cu o pereche de blugi și o geacă lungă, Maia Sandu apare în imagini stând de vorbă cu actorii și întreaga echipă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...