Momentul în care Speak o cere de nevastă pe Ștefania la Asia Express. Imaginile care au ”scăpat” pe post

Madlen Moraru 14.04.2020, 15:18
Momentul în care Speak o cere de nevastă pe Ștefania la Asia Express. Imaginile care au ”scăpat” pe post

Momentul în care Speak o cere de nevastă pe Ștefania la Asia Express i-a emoționat pe fanii lor. În ediția din 14 aprilie 2020, cântărețul îi va face o surpriză de proporții iubitei sale. Tânăra nici nu se aștepta la așa ceva, acest lucru fiind foarte clar și din reacția pe care a avut-o. Când a realizat ce se întâmplă, de fapt, bruneta s-a manifestat în mod surprinzător.

Momentul în care Speak o cere de nevastă pe Ștefania la Asia Express

Speak și Ștefania sunt împreună de trei ani și formează un cuplu foarte apreciat. Artistul a decis să consolideze relația lor, fiind un pas pe care s-ar părea că se gândește să îl facă de ceva vreme. Asta deoarece el a pregătit inclusiv inelul pe care a decis să i-l ofere Ștefaniei, în semn de prețuire. Cererea în căsătorie s-a desfășurat chiar sub ochii celorlalți concurenți rămași în joc, și chiar lângă Gina Pistol.

Momentul în care Speak o cere de nevastă pe Ștefania la Asia Express. Imaginile care au ”scăpat” pe post
Speak a cerut-o de soție pe Ștefania, iar momentul a fost surprins de camerele de filmat, la Asia Express

În promo-ul video pentru ediția ce va fi difuzată marți pe 14 aprilie 2020, Speak va putut fi văzut în toată splendoarea, cum face pasul cel mare. Imaginile savuroase pot fi urmărite și în continuare, fiind „scăpate” pe post, înainte de ora 20:00, când se difuzează Asia Express. Totodată, în trecut, dar și în alte ediții ale Asia Express, acesta pare să fi recunoscut că e pregătit de însurătoare. Ștefania este cea care l-a cucerit total și în clipele dificile din sezonul trei al emisiunii de pe Antena 1, iar astfel de momente doar i-au apropiat.

Video cu Speak când scoate inelul de logodnă

Relația lor este mai puternică decât a fost vreodată, de aceea artistul a marcat o cerere în căsătorie. Mai mult, Speak poate fi văzut când scoate din buzunar o cutiuță, în care cel mai probabil se află bijuteria de logodnă. Mai apoi, poate fi auzit când spune că “Trebuie să fie unică treaba asta!”. În doar câteva secunde, Ştefania a avut o reacție considerată surprinzătoare. Foarte marcată de tot ce se întâmpla, aceasta a putut să exclame doar „Nuuu, nuuu!” și părea că va izbucni în plâns de emoție. Cei din public pot afla în seara de marți, pe 14 aprilie, dacă tânăra a acceptat (sau nu) inelul din partea lui Speak.

„Nu ne-am certat foarte tare. Ne-am certat, dar nu atât de grav. O să vedeți. (…) Atuurile noastre au fost că am știut să ne drămuim explozia asta de nervi și de energie negativă. Am știut cum să ne controlăm. Și că am fost uniți. Cel mai important a fost că nu am căzut psihic în același timp. Ori cădeam eu, ori ea, și ne ridicam unul pe altul. Am primit o confirmare în Asia Express despre relația noastră, e ceea ce trebuie,”, povestea Speak, despre relația lor.

Urmăriți Impact.ro și pe