Momentul în care lui Denise Rifai i s-a făcut frică în emisiune. „Nu e simplu, sunt și eu femeie”

Andreea Bisinicu 08.12.2020, 16:23
Momentul în care lui Denise Rifai i s-a făcut frică în emisiune. „Nu e simplu, sunt și eu femeie”

Momentul în care lui Denise Rifai i s-a făcut frică în emisiune. „Nu e simplu, sunt și eu femeie”. Cine este invitatul de care i-a fost cel mai teamă frumoasei prezentatoare TV. Este vorba despre una dintre cele mai importante și cunoscute femei din România. Denise Rifai a mărturisit, în cadrul unui interviu acordat celor de la click.ro, cine este invitatul de care i-a fost cel mai frică, până acum.

Momentul în care lui Denise Rifai i s-a făcut frică în emisiune

Momentul în care lui Denise Rifai i s-a făcut frică în emisiune. Nu, nu e vorba de niciun pericol real, nici de amenințări. Denise Rifai este teafără, doar că a existat un anumit invitat care i-a dat multe emoții, atunci când i-a pășit pragul platoului emisiunii pe care o moderează. De când a debutat emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, pe 6 octombrie 2020, la Kanal D, șatena a avut ca invitați oameni de seamă din lumea politicii, a televiziunii, din domeniul afacerilor și multe vedete din showbizul autohton precum Teo Trandafir, Irinel Columbeanu, Ilie Năstase, Ion Cristoiu și mulți alții. Însă, persoana politică de care i-a trezit cele mai multe emoții a fost fostul premier Viorica Dăncilă. Moderatoarea TV a recunoscut că i-a fost teamă că Dăncilă se va supăra pe ea din cauza întrebărilor pe care i le-a adresat.

„Viorica Dăncilă mi-a fost teamă că se va supăra foarte tare din cauza întrebărilor. Mi s-a părut că a fost invitatul căruia i-am adresat cele mai dure întrebări. Este femeia cea mai controversată din România, prima femeie premier din România; nu este simplu să întrebi, eu femeie fiind la rândul meu, cum s-a simțit când a fost făcută de către colegii de partid. Știam că trebuie să întreb, orice jurnalist ar fi trebuit să întrebe asta, dar sunt puțini cei care ar fi avut curaj să o facă și sunt puțini invitați care ar fi avut curaj să răspundă la această întrebare.”, a declarat Denise Rifai pentru click.ro.

De ce s-a temut Denise Rifai de Viorica Dancila, atunci cand a avut-o ca invitat in emisiunea sa
De ce s-a temut Denise Rifai de Viorica Dancila, atunci cand a avut-o ca invitat in emisiunea sa

Denise Rifai, despre adopție și căsătorie

Denise Rifai este una dintre cele mai carismatice și curtate femei din showbizul românesc. Chiar dacă nu este implicată într-o relație sentimentală momentan, frumoasa șatenă a mărturisit că nu își închipuie viața fără iubire și fără un bărbat alături. De asemenea, moderatoarea TV a spus că a suferit în dragoste, ca orice femeie spune ea, dar lucrul acesta nu a împiedicat-o să creadă în continuare în iubirea adevărată. Vedeta TV se vede la casa ei, măritată și cu mulți copii, visul de a deveni mamă fiind unul dintre cele mai mari ale vieții sale. Denise Rifai a mărturisit că nu s-a gândit până acum la adopție, dar nu ar deranja-o dacă viitorul ei partener ar avea copii din relații anterioare.

„Mi-aș dori tare mult să am copii. Mi-aș dori 3 băieți și o fată. Nu a fost să fie până la vârsta asta; ce diferența este între viața trăită și viața imaginată! Nu m-am gândit până acum să adopt; sunt tipul de femeie care nu ar fi deranjată dacă bărbatul din viața ei ar avea un copil din căsnicia anterioară. Îmi plac copiii, m-au bucurat întotdeauna și mi-ar plăcea tare mult că, dacă nu voi avea eu copii, să pot să îi cresc pe ai partenerului meu, dacă el ar avea, pentru că vorbim ipotetic la acest moment.”, a declarat Denise Rifai în interviul pentru Click! 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI