Denise Rifai, lăsată cu gura căscată de Ion Cristoiu. De ce i-a spus că nu e genul lui de femeie

Andreea Bisinicu 02.12.2020, 14:40
Denise Rifai, lăsată cu gura căscată de Ion Cristoiu. De ce i-a spus că nu e genul lui de femeie

De ce i-a spus Ion Cristoiu lui Denise Rifai că nu e genul lui de femeie. Ce dezvăluiri a făcut marele jurnalist despre soția lui. Cum a început Cristoiu cariera de jurnalist și care a fost momentul în care și-a dorit să „devină vedetă”.

De ce i-a spus Ion Cristoiu lui Denise Rifai că nu e genul lui de femeie

De ce i-a spus Ion Cristoiu lui Denise Rifai că nu e genul lui de femeie. Ion Cristoiu nu încetează să ne uimească. Invitat în cadrul emisiunii lui Denise Rifai, de la KANAL D, reputatul jurnalist i-a făcut o mărturisire impresionantă moderatoarei emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”. Atunci când frumoasa gazdă l-a întrebat ce tipologie de femei îl atrage cel mai tare, ziaristul i-a răspuns lui Denise Rifai că ea nu este genul lui de femeie. Anunțul a luat-o prin surprindere pe șatenă, întrucât nu a știut cum să comenteze acest aspect. Explicația jurnalistului a fost una destul de simplă. Cristoiu, în vârstă de 72 de ani, este un admirator al sexului frumos. Jurnalistul i-a readus zâmbetul pe buze frumoasei Denise Rifai atunci când a complimentat-o, spunând că el este o persoană geloasă și nu îi plac femeile spectaculoase, care au succes la bărbați.

”În primul rând că dumneavoastră nu sunteți genul meu. De ce? Nu-mi plac femeile care au succes la bărbați pentru că asta presupune că aș putea să fiu gelos. Prefer o femeie pe care eu o descopăr. Cea care e spectaculoasă și toți bărbații se uită după ea nu e genul meu. Din punct de vedere al înfățișării fizice, cei care mă știu de când eram mai tânăr, că mi-au plăcut femeile subțiri, chiar subțiri-subțiri, și cu plete. Adică, tot imaginea asta romantică de femeie. Cum spunea Eminescu Vă imaginați ce diafană era? Este foarte mult livresc prostesc în mine din punctul acesta de vedere”, a răspuns Ion Cristoiu în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, potrivit wowbiz.ro

Ion Cristoiu este unul dintre cei mai renumiti si straluciti jurnalisti ai Romaniei
Ion Cristoiu este unul dintre cei mai renumiti si straluciti jurnalisti ai Romaniei

Cum a ajuns Ion Cristoiu să fie jurnalist: „Voiam să fiu vedetă”

Nu există român să nu fi auzit de Ion Cristoiu. Reputatul jurnalist se bucură de o carieră imensă în spate, iar la 72 de ani se bucură de notorietate și respectul colegilor săi de breaslă. Cu toate că ziaristul, discret din fire, și-a menținut întotdeauna viața privată departe de ochii presei, este lucru știut că, în prezent, Ion Cristoiu este căsătorit cu Doina Diaconu, fosta sa subalternă de la Evenimentul Zilei. Cristoiu a mai fost căsătorit, anterior, cu femeia care i-a dăruit o fiică: Ioana. Prima soție a jurnalistului este stabilită în Belgia, alături de fiica lor. Fata lui Ion Cristoiu a studiat Dreptul spațial la Bruxelles, iar acum lucrează ca jurist la ministerul flamand al Transporturilor. Ioana este măritată cu un belgian, de profesie petrolist. Cei doi au împreună o fetiță minunată. Ion Cristoiu a fost obișnuit cu munca de când era un copil și își ajuta părinții la muncile câmpului. Tot în cadrul emisiunii lui Denise Rifai, Ion Cristoiu a povestit care a fost momentul în care și-a dat seama că își dorește să fie jurnalist:

„Mă puneau părinții să muncesc. Nu îi ajutam. A ajuta înseamnă… orășenii spun că ajută la muncile câmpului. La țară la mine eram sluga părinților. Munceam pentru familie, deci nu ajutam. Eu nu am vrut să devin ziarist. A fi ziarist era pentru mine cel mai bun mijloc de a-mi vedea numele peste tot. Eu am vrut să devin vedetă. În momentul în care am debutat în liceu, fiind la revista Rebus, am făcut un rebus și acolo au scris Ion Cristoiu Panciu, elev Panciu. Ăla a fost momentul meu de glorie, pentru că în sfârșit îmi apărea numele și nu îmi apărea numele cu Cristoiu Ion ca la liceu, ca la internat. Îmi apărea într-un ziar. De atunci am fost obsedat, dar după un anumit timp mi-am dat seama că e o prostie. Și dacă numele tău apare peste tot, ce? Ești mai fericit? Nu ești!”, a completat jurnalistul.

Urmăriți Impact.ro și pe