Cine este Denise Rifai – controversele care au făcut-o una dintre cele mai cunoscute prezentatoare

Daria Petrescu 12.10.2020, 16:43
Cine este Denise Rifai – controversele care au făcut-o una dintre cele mai cunoscute prezentatoare

Denise Rifai este una dintre cele mai controversate prezentatoare tv și asta pentru că în timpul emisiunilor sale, aceasta a intrat în conflict cu anumiți invitați. În prezent, ea este vedetă Kanal D, unde moderează o nouă emisiune. A lucrat la Realitatea Tv vreme de 9  ani, iar în luna martie și-a dat demisia. Puini cunosc însă, care sunt controversele care au făcut-o una dintre cele mai cunoscute prezentatoare tv.

Cine este Denise Rifai și cu ce se ocupă în prezent

Denise Rifai a studiat facultatea de Studii Economice. Tatăl ei este iordanian, iar mama ei este româncă. De altfel, Denise Rifai a declarat recent că face parte ‘din două lumi’.

Prezentatoarea tv a fost implicată în câteva scandaluri cu politicieni. Atitudinea ei față de aceștia a fostextrem de critică. Ultimul politician cu care și-a aruncat „săgeți”, a fost Radu Cristescu, iar momentul a avut loc în luna ianuarie a acestui an.

Iată dialogul dintre cei doi:

– „Ce vă recomandă domnule Cristescu?’ l-a întrebat Rifai de mai multe ori pe Cristescu, referitor la pregătirea sa.

– „Dar când pui un cântăreţ secretar, cum e?’ a spus  Cristescu

– „Microfonul la domnul Cristescu’, a cerut tehnicului Denise Rifai.

– „Miştourile astea ieftine nu le înţeleg. Faceţi un teatru ieftin aici!’, a comentat Cristescu.

-„Nu vă permit jigniri, domnule! Care teatru ieftin, domnule Cristescu? Este ultima emisiune cu dvs. invitat la mine. Vă rog să părăsiţi platoul’, a încheiat Denise Rifai.

Denise Rifai, una dintre cele mai controversate apariții
Denise Rifai, una dintre cele mai controversate apariții

Reacția lui Radu Cristescu a venit imediat și a declarat despre jurnalista tv. „ Acestea sunt crize de isterie pe care moderatorii le fac acasă, NU în direct. Strigi la soacră-ta, la iubit / iubită, eventual, nu la reprezentantul unui partid”, a declarat acesta.

Un alt moment controversat a fost cu directorului INFP: „Putea fi prevenit acest cutremur?’. De asemenea, au existat întrebări precum  „Ce este un document’.

Denise Rifai a spus la un moment dat: „Statul Evreu este de vină pentru apariţia Al-Qaeda’, a susținut Denise Rifai, despre fenomenul Al-Qaeda.

Într-o emisiune în care a avut-o invitată pe Laura Chiriac, cea care candida la acea vreme pentru Primăria Sectorului 1, Denise Rifai a întrebat-o lucruri precum.

„Câte locuri are un microbuz? Cum intră autobuzul pe alee, că e îngustă? Cum vă veţi descurca, atunci când veţi fi primar, cu un salariu de 5.000 de lei, din care de-abia poţi să-ţi iei o pereche de sandale de calitate?’, a spus ea în fața camerelor.

Detalii din viața personală

Recent, Denise Rifai a vorbit despre viața ei personală, lucru mai puțin obișnuit în cazul ei. Vedeta Kanal D a dezvăluit care a fost cea mai indiscretă întrebare care i s-a pus.

„Cu cine m-am iubit. Am și răspuns la acel moment: am iubit și m-a iubit un bărbat”, a spus jurnalista într-un interviu pentru click.ro. De asemenea, prezentatoarea tv a vorbit despre familia ei.

„Eu îl iubesc pe tata foarte mult. Da, l-am înfruntat, dar sunt lucruri pe care nu le voi face niciodată, pentru că îl vor supăra foarte tare. Din respect pentru el, nu doresc să-l fac să se simtă prost în fața lumii musulmane.

El a reușit în lumea lui. A crescut într-o cultură cu niște idei clar conturate. Vreau să fie foarte mândru că are niște copii demni, luptători și foarte puternici. L-am înfruntat pe tata și doar urmând această profesie, jurnalismul, însă am făcut-o pentru că el știa, în sinea lui, că este bine ce fac. Simțea că este corect ce fac.

Nu înseamnă că l-aș înfrunta și în alte privințe. Noi, copiii, trebuie să ținem seama de părinți, să gândim bine și să alegem momentele în care îi putem înfrunta. El nu a fost dur, a fost așa cum este un bărbat musulman, proiectat într-o altfel de lume. Mi-a fost greu la un moment dat să mă raportez la cerințele lui. Mai ales când vedeam în școală copii care nu aveau problema asta. Eu nu puteam să ies din casă seara și colegii mei nu înțelegeau asta”, a povestit Rifai.

 

Urmăriți Impact.ro și pe