Surpriză mare cu Denise Rifai. Ce se întâmplă cu emisiunea ei de la Kanal D

Rădulescu Valentin 28.09.2020, 14:37
Surpriză mare cu Denise Rifai. Ce se întâmplă cu emisiunea ei de la Kanal D

De mult timp se știe că Denise Rifai urmează să prezinte o nouă emisiune la Kanal D, iar acum a venit și anunțul celor de la postul Dogan cu privire la debutul emisiunii. Totodată, telespectatorii au parte de o surpriză la care nu se așteptau. La ce oră a fost programată emisiunea celebrei jurnaliste?

Denise Rifai, surpriză mare pentru telespectatori!

Săptămâna viitoare, fosta realizatoare de la Realitatea Plus va debuta pe Kanal D cu emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”. Totodată, acest lucru pare să fie o surpriză pentru telespectatori, deoarece noua producție se va difuza aproape de miezul nopții pe postul Dogan, respectiv de la ora 23:00, lucru la care nimeni nu s-ar fi așteptat.

Potrivit informațiilor de pe paginademedia.ro, emisiunea prezentată de Denise Rifai, va conține și o serie de interviuri. Printre invitații la noua producție se află sportivi, cântăreți, medici și oameni de televiziune, spun oficialii Kanal D. Telespectatorii vor avea parte acum de o nouă serie cu frumoasa prezentatoare de la Realitatea Plus.

Surpriză mare cu Denise Rifai. Ce se întâmplă cu emisiunea ei de la Kanal D
Surpriză mare cu Denise Rifai. Ce se întâmplă cu emisiunea ei de la Kanal D

De a plecat Denise Rifai de la Realitatea Plus?

După nouă ani în care jurnalista și-a făcut apariția la Realitatea Plus, aceasta a decis să demisioneze. Evenimentul s-a produs în luna martie, iar motivul plecării sale ar fi venit în urma schimbărilor editoriale din cadrul postului, care ar fi determinat-o să facă o pauză. Totodată, amintim și faptul că Denise a realizat și principalul talk show al stației Realitatea Plus, ”Legile Puterii”.

„Eu sunt aia care pun întrebări. Fără să vreau am devenit intimidantă. Omul de acasă așteaptă și trebuie să pun întrebările. Nu sunt dură, dar nici nu vreau să le arăt că nu sunt dură”, a spus Denise Rifai, invitată în emisiunea Teo Show.

La aceea vreme, înainte să se afle de intrarea ei în postul Dogan, jurnalista spunea că i-ar plăcea să prezinte emisiuni în genul celor care a făcut-o celebră, precum show-uri în care să îi pună pe oamenii politici în situații în care nu au mai fost văzuți.

Urmăriți Impact.ro și pe