Bianca Drăguşanu a aflat ce boală are fiica ei: „Slavă Domnului, n-are nimic la ficat, la plămâni”

Cristian Cojocaru 12.06.2021, 08:07
Bianca Drăguşanu a aflat ce boală are fiica ei: „Slavă Domnului, n-are nimic la ficat, la plămâni”

Una dintre cele mai controversate vedete din showbiz-ul românesc, Bianca Drăguşanu a aflat de ce boală suferă fiica sa. În urma investigațiilor, vedeta va trebui să îi administreze micuței un tratament pentru o perioadă de câteva luni.

De ce boală suferă fiica Biancăi Drăguşanu

În vârstă de 39 de ani, blondina are o fiică din fostul său mariaj alături de Victor Slav, pe Sofia Natalia. Căsnicia celor doi a durat aproximativ un an, începând în anul 2013 și având finalul în 2014. De dragul copilului, cei doi foști soți au rămas în relații foarte bune, astfel că Sofia poate crește într-un mediu armonios.

Totuși, în ultima perioadă, armonia micuței a fost afectată de anumite probleme de sănătate. Astfel, modelul a decis că o vizită la medic ar fi cea mai bună soluție pentru a i se face un set de analize. În urma rezultatelor analizelor, medicul a diagnosticat faptul că micuța Sofia, va fi nevoită să primească un tratament de imunizare, aceste întinzându-se pentru o perioadă de câteva luni.

„Sofia nu are nimic grav, însă are polipi, are imunitatea scăzută. Trebuie să-i dau tratament trei luni, iar din septembrie alt tratament. Dar, slavă Domnului, n-are nimic la ficat, la plămâni, totul este în regulă. Trebuie să o imunizez”, a declarat Bianca Drăgușanu.

Drăgușanu boală fiica
Bianca Dragusanu a mutat-o pe fiica sa la o alta gradinita

A fost mutată la o altă grădiniță

În ultima vreme, a apărut în mediul online o mărturisire a modelului, cu privire la fiica sa. Bianca Drăgușanu a fost nevoită să o mute pe Sofia la o altă grădiniță, din cauza unor colegi rău-intenționați. Micuța Sofia a fost mușcată de către o colegă, astfel că a dobândit o vânătaie în urma incidentului.

Vedeta consideră că educatoarea a fost neatentă, astfel că o fetiță a mușcat-o de picior, lucru care a determinat modelul să își mute copilul la o altă unitate de învățământ, pentru a nu mai avea astfel de episoade neplăcute.

„Am schimbat grădinița tot din cauza unor dăunători. A venit cu o vânătaie, i se vedeau și dințișorii. Se urcau pe un tobogan, a sărit și a mușcat-o. A stat cu vânătaia 7 zile. Suntem ok, ne vedem de treaba noastră. Noi chiar suntem ocupate, nu ca alte persoane care n-au ocupație. Avem tot felul de evenimente în fiecare zi .S-a dus la grădiniță și, într-un moment de neatenție al educatoarei, o altă fetiță a mușcat-o de picior. A venit acasă cu o vânătaie. N-am înțeles circumstanțele, totuși, nu e de vină copilul, dar cum să reacționezi așa. A stat vânătă 7 zile”, a mărturisit Bianca Drăgușanu.

Urmăriți Impact.ro și pe