Bianca Drăgușanu, adevărul despre operațiile estetice. De câte ori a fost „retușată”

Ioana Bucur 18.06.2021, 00:02
Bianca Drăgușanu, adevărul despre operațiile estetice. De câte ori a fost „retușată”

A fost numită „Barbie de România” sau „femeia din plastic”. Bianca Drăgușanu, adevărul despre operațiile estetice. De câte ori a fost „retușată”.

Bianca Drăgușanu, adevărul despre operațiile estetice

Bianca Drăgușanu a trecut printr-o transformare spectaculoasă. De la antrenamente regulate la un regim alimentar strict, fosta asistentă TV face eforturi mari pentru a se menține într-o formă de zile mari, iar asta include și vizitele la salonul înfrumusețare și cabinetele medicilor plasticieni.

În vârstă de 39 de ani, blonda a declarat că este „în cea mai bună variantă” a sa. Imaginea perfectă pe care fosta soție a lui Alex Bodi o promovează se menține cu bani frumoși, lucru pe care blondina mereu l-a recunoscut.

Este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România, iar fiecare apariție a sa, pe rețelele de social media, atrage sute de comentarii ale celor care o admiră. Cu toate că mulți îi spun că nu mai este cazul să își facă niciun „retuș”, Bianca nu ezită niciodată să apeleze la ajutorul profesioniștilor, când crede că este cazul. Recent, ea a mărturisit că are nu mai puțin de 30 de operații estetice la activ și niciun gând să spună stop.

„Sunt în cea mai bună variantă a mea deoarece mereu îmi place să fac un update, atâta timp cât mă simt bine în pielea mea, diferența dintre eu și alte persoane e că nu vreau să devin Angelina Jolie, eu sunt Bianca Drăgușanu”, a mărturisit Bianca Drăgușanu acum ceva timp.

Bianca Drăgușanu, adevărul despre operațiile estetice
Bianca Dragusanu

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, o iubire imposibilă?

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău formează unul dintre cele mai imprevizibie cupluri din lumea mondenă. Pare imposibil de ținut pasul cu șirul despărților și împăcărilor. După multe suișuri și coborâșuri, designerul și omul de afaceri au revenit la sentimente mai bune.

Cu toate astea, în urmă cu doar câteva săptămâni, Gabi Bădălău spunea la Antena Stars că el și blondina nu au discutat niciodată despre planurile unei viitoare nunți:

„Într-adevăr, am avut o relație cu Bianca. Toată lumea știe, nu este nimic de ascuns. Nu mai avem, nu ne mai leagă nimic din punct de vedere sentimental. Nu ne mai leagă nicio relație. Am căzut de comun acord să întrerupem această relație. Bianca merită ceva mult mai bun decât mine, pentru că este o femeie frumoasă, ambițioasă și pe picioarele ei.

Îmi doresc să ies elegant din această relație. Îi doresc tot binele ei și familiei ei. Referitor la nuntă, nu s-a pus niciodată problema. Nu ne-am făcut planuri niciodată de nuntă. Au fost 100% invenții și minciuni și răutăți. Niciodată! Nu există! Eu și Bianca nu am vorbit niciodată aceste detalii.”, a declarat Gabi Bădălău la Antena Stars.