Momente grele pentru liderul USR Iași. Filip Havârneanu va fi operat: „Nu-mi simt partea stângă a corpului”

Andra Daoud 03.08.2022, 19:57
Momente grele pentru liderul USR Iași. Filip Havârneanu va fi operat: „Nu-mi simt partea stângă a corpului”

Filip Havârneanu, liderul USR Iași și deputat, trece prin momente dificile, după ce a suferit un accident grav. Politicanul nu își mai simte partea stângă a corpului și urmează să fie supus unei intervenții chirurgicale. Ce mesaj a transmis deputatul și ce urmează pentru el în această perioadă.

Liderul USR Iași, accidentare gravă la coloană

Filip Havârneanu, liderul organizației municipale USR Iași și deputat în Parlamentul României, a transmis, prin intermediul unei postări pe Facebook, că trece prin momente extrem de dificile. Tânărul politician în vârstă de 27 de ani a transmis că a suferit un accident serios și că urmează să fie operat la coloană, pentru că nu își mai simte partea stângă a corpului.

„Dragilor, în următoarea perioadă îmi voi folosi puțina energie pe care o am pentru a mă recupera după ce m-am accidentat acasă, la mine în curte, fără să fi fost implicate și alte persoane. Aș putea spune că a fost o combinație nefericită de neatenție și ghinion. Activitățile noastre nu vor fi anulate, colegii mei de cabinet mă vor ajuta să depășim acest impas, în plan profesional.

Din respect pentru cei cu care colaborez sau am proiecte în lucru, dar și pentru oamenii care îmi sunt alături dintotdeauna, pot să confirm faptul că am suferit multiple leziuni, unele în zona cervicală, vor urma o perioadă de spitalizare și o operație pe coloană. Momentan nu îmi simt partea stângă a corpului, măduva a fost afectată, însă medicii fac tot posibilul pentru ca eu să îmi revin.

Le mulțumesc pe această cale tuturor cadrelor medicale și auxiliare de la Iași, sunt cele mai bune din țară și renumite pentru profesionalismul lor. Sunt recunoscător că mă aflu pe mâini bune și că am șanse să merg din nou, dacă totul va decurge bine.”, a transmis deputatul USR pe pagina sa de Facebook.

Momente grele pentru liderul USR Iasi. Filip Havarneanu va fi operat
Filip Havarneanu a publicat o fotografie de pe patul de spital

Recuperarea va fi una de durată

Liderul organizației municipale USR Iași a refuzat să dea detalii cu privire la accidentul suferit, însă a publicat și fotografie cu el de pe patul de spital și le-a transmis celor care îl urmăresc că, în aceste momente, este bine-venită o rugăciune. Politicianul este conștient că urmează o perioadă dificilă și a mai spus că nu așa își închipuia că își va petrece aceste zile.

„Vă mulțumesc tuturor pentru înțelegere și cred că o rugăciune este binevenită în aceste zile dificile pe care nu îmi propusesem să le petrec așa. Vă îmbrățișez!”, a mai transmis el.

Urmăriți Impact.ro și pe