Un lider USR, derapaj grosolan „a la Buhnici” de pe contul partidului . „Atârnă slănina pe voi”

Ioana Bucur 27.07.2022, 14:39
Un lider USR, derapaj grosolan „a la Buhnici” de pe contul partidului . „Atârnă slănina pe voi”

Afirmațiile jignitoare făcute de George Buhnici au creat o adevărată furtună în spațiul public. Între timp, vloggerul și-a cerut iertare pentru declarațiile sale, însă efectele încă se resimt. Un lider USR i-a sărit în apărare, însă derapajul grosolan este pe cale să îl coste. Ce a putut să scrie bărbatul de pe un cont folosit pentru activitatea politică pe plan local.

Derapaj grosolan al unui lider USR care a vrut să îl apere pe George Buhnici

Viziunea lui George Buhnici asupra modului în care femeiele ar trebui să arate a stârnit un val uriaș de critici în spațiul public. Cu toate că reacțiile, în cea mai mare parte, au fost negative, au existat și unele voci ce i-au dat dreptate.

Printre apărătorii vloggerului se numără și un lider local USR. Constantin Chiperi, președintele organizației USR Ceplenița și consilier în comuna ieșeană a postat o serie de mesaje ce nu îi fac cinste în mediul online.

„Eu nu văd pentru ce și-a cerut scuze, pentru că suntem aproape o țară de umflați, umflate, aproape o nație de nesătui și care arătăm așa cum merităm? Mâncați toate r***turile din comerț că o mâncare acasă nu știți să o mai faceți, sau puțiți a ceapă, atârnă slănina pe voi și dacă v-o spune cineva săriți pe el, vouă să vă fie rușine nu lui”, este comentariul postat de Constantin Chiperi, președintele USR Ceplenița.

Liderul USR și-a continuat discursul cu un nou comentariu, postat, de această dată, de pe un cont de Facebook pe care îl folosește pentru activitatea politică pe plan local, scriu cei de la 7iași.ro.

„Sânt curios dacă nu exista mijloace media on-line și citeați interviul in ziar ce făceați voi ăștia care nu vă place când vi se spune adevarul despre voi, care vă îmbuibați cu toate porcăriile de leneși ce sânteți, să-mi spună mie bărbații câți sânt la care le plac doamnele de peste o sută atârnândule șaormele, pină la genunchi, sau să-mi spună doamnele la care le plac bărbații care nu se pot p**a din picioare din cauza burții, dar știți să, săriți la gâtul unuia când vă spune toate astea in față, vreți scuze,pentru ce? pentru că nu mai știți să mâncați acasă o mancare sănătoasă că nu are cine să vo facă?

merg in autobuz si lângă mine se așează unul sau una care e in stare să mă scoată pe geam cu ce sânt vinovat eu că am plătit aceiași bani pe bilet, să-mi cer scuze pentru asta? ăștia care săriți cu ,comentarii aiurea ori sânteți bolnavi de mâncare ori invidioși pe el, cerețivă voi scuze.” este cel de al doilea mesaj al președintelui USR Ceplenița, redat întocmai cu greșelile de exprimare și de ortografie.

Un lider USR, derapaj grosolan „a la Buhnici” de pe contul partidului . „Atârnă slănina pe voi”

„USR are ZERO toleranță pentru orice formă de discriminare”

Reacțiile nu au întârziat să apară, chiar din rândul colegilor din USR. Cosette Chichirău a precizat că are tolaranță zero pentru body shaming și că va propune personal excluderea consilierului local.

„Am zero toleranță pentru body shaming. ZERO.

De aceea, eu personal voi propune excluderea consilierului local USR care a făcut afirmații denigratoare la adresa femeilor. Biroul Județean USR Iași a acționat imediat și a solicitat ștergerea postărilor și comentariilor.

Fapta rămâne și va fi sancționată corespunzător in următoarea ședință a Biroului Județean USR Iași”, a scris Chichirău.

USR Iași a anunțat că se dezice „categoric de comentariile domnului Constantin Chiperi, președintele organizației USR Ceplenița și consilier local, care jignește persoanele supraponderale”.

„USR are ZERO toleranță pentru orice formă de discriminare.

USR Iași a decis convocarea de urgență a unei ședințe de Birou Județean pentru discutarea și sancționarea faptei domnului Constantin Chiperi, poziția unanimă fiind declanșarea procedurii disciplinare cu propunerea de excludere.

Mulțumim presei care a dezvăluit derapajele verbale ale membrului USR.”

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...