Mirela Vaida, clipe de groază. Prezentatoarea a fost victima unui nou atac, ce au surprins camerele

Andra Daoud 21.06.2022, 22:20
Mirela Vaida, clipe de groază. Prezentatoarea a fost victima unui nou atac, ce au surprins camerele

Mirela Vaida a fost victima unui nou atac cu pietre, la un an și trei luni de când o femeie dezbrăcată a intrat în platou și a aruncat în direcția ei cu un bolovan. De data aceasta ținta a fost mașina prezentatoarei TV, iar parbrizul a fost distrus complet în urma atacului. Mirela Vaida este convinsă că atacatoarea este aceeași de anul trecut. Ce au surprins camerele de supraveghere.

Mirela Vaida a fost victima unui nou atac

Au fost momente de panică pentru Mirela Vaida, în timp ce se afla în direct. Mașina prezentatoarei de la Acces Direct a fost atacată cu pietre, chiar în timp ce Mirela Vaida se afla în platou. Prezentatoarea a părăsit platoul de la Antena Stars imediat cum a primit vestea că parbrizul mașinii sale a fost distrus cu cărămizi.

Din imaginile surprinse de camerele de supraveghere din apropierea platoului, se pare că autoarea atacului ar fi aceeași femeie care a intrat dezbrăcată în platou, în martie anul trecut, și a aruncat cu un bolovan în direcția Mirelei Vaida.

Femeia pe nume Antoanela se pare că are probleme psihice și a fost internată într-un spital de psihiatrie, însă recent a fost externată. Potrivit imaginilor susprinse de camere și informațiilor prezentate ulterior în emisiune, cel puțin cinci bolovani grei de câteva kilograme au fost aruncați în parbrizul mașinii Mirelei Vaida.

Mirela Vaida, clipe de groaza. Prezentatoarea a fost victima unui nou atac, ce au surprins camerele
Masina Mirelei Vaida a fost distrusa cu pietre

Mirela Vaida se teme pentru viața ei

Reacția Mirelei Vaida la aflarea veștii că femeia care a atacat-o în trecut s-a întors pentru a-i distruge mașina nu a întârziat să apară. Atacul a determinat-o pe prezentatoarea de la Antena Stars să reacționeze dur. Ea a dat de înțeles că autoritățile au tratat superficial problema și că femeia nu ar trebui să umble liberă pe străzi, pentru că a recidivat.

„Dragă stat român, la cine să mai fac apel ca o femei bolnavă să fie închisă?! Închideți-o dra**lui pe nebuna asta, că dacă ies eu să-mi fac dreptate, pe mine mă închideți. (…) Dacă mor, o să faceți ceva? (…) Mi se face greață! Îmi este scârbă!

Cui să mă adresez să pot să merg în liniște pe stradă?! (…) E clar că amândouă libere nu putem să fim. Că una ajunge cu un bolovan în cap și de cele mai multe ori sunt eu aia. (…) Vreau doar să merg liniștită pe stradă cu copiii mei, fără să-mi iau un bolovan în cap!”, a spus prezentatoarea TV.

Urmăriți Impact.ro și pe