Mircea Lucescu, dezvăluiri incredibile: „Ăla e unul care poartă ghiul și cămașa descheiată pînă la buric și înjură pe toată lumea”

Iancu Andreea, Radu Oprișan 11.01.2021, 15:30
Mircea Lucescu, dezvăluiri incredibile: „Ăla e unul care poartă ghiul și cămașa descheiată pînă la buric și înjură pe toată lumea”

Scandalul în care Marius Șumudică a fost implicat recent a adus reacții și din partea antrenorului Mircea Lucescu. Tehnicianul de la Dinamo Kiev a făcut dezvăluiri uimitoare într-un interviu pentru playsport.ro, cu privire la comentariul rasist al unui cunoscut comentator TV la adresa lui Șumudică.

Marius Șumudică, jignit de un comentator TV

Antrenorul Marius Șumudică a semnat astăzi rezilierea contractului cu Gaziantep, după un scandal izbucnit între el și conducerea clubului. Fostul tehnician a făcut în ultima perioadă mai multe declarații cu privire la nemulțumirile salariale față de echipa pe care o antrena, în timp ce șefii de la Gaziantep invocau situația dificilă din pandemie. Dincolo de vorbele acide care s-au spus între cele două părți, recent, un cunoscut comentator TV, fost fotbalist și arbitru turc i-a adus injurii neașteptate românului. 

Erman Toroglu, fost fotbalist și arbitru turc, afirma că pretențiile lui Șumudică sunt exagerate, având însă o reacție jignitoare la adresa tehnicianului român, conform presei din Turcia. Acesta l-a numit pe Marius Șumudică cu apelativul „țigan” chiar în timpul unei emisiuni televizate.

Marius Șumudică și-a luat adio de la Gaziantep
Marius Șumudică și-a luat adio de la Gaziantep

Ce spune Mircea Lucescu despre Erman Toroglu și despre situația lui Marius Șumudică

Antrenorul Mircea Lucescu a fost întrebat în cadrul unui interviu exclusiv pentru playsport.ro, despre scandalul din Turcia. Cu o experiență dobândită pe parcursul vârstei dar și prin munca depusă în domeniul fotbalului, Lucescu a analizat situația în care Marius Șumudică a ajuns după ce și-a dorit venituri pe măsura realizărilor sale pe banca tehnică de la Gaziantep. Antrenorul Dinamo Kiev consideră că Șumudică și-a dorit să profite în urma unei situații, dar nu a avut rezultatul așteptat.

Eu cred că a vrut să profite de o situație favorabilă și a ieșit prost, susține Mircea Lucescu, potrivit sursei citate.

Cu privire la reacția nepotrivită a lui Erman Toroglu, Lucescu nu are cuvinte de apreciere. Acesta consideră că fostul fotbalist și arbitru turc este un exemplu ce nu merită urmat, fiind cunoscut pentru derapajele sale.

Ăla e unul care poartă ghiul și cămașa descheiată pînă la buric și înjură pe toată lumea. De aia îl țin pe acolo, să-i înjure pe toți.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...