Mircea Badea, reacție șoc după reținerea vloggerului Colo. Ce a putut să spună în direct la TV

Iancu Andreea 10.06.2020, 13:01

Vloggerul Alexandru Bălan a ajuns în atenția întregii țări după ce a postat pe Youtube un clip în care își exprima părerea despre tinerele minore. În urma acestui clip, mai multe asociații au depus plângere penală, iar autoritățile l-au reținut pe vlogger. Reacția tânărului, dar și a polițiștilor, au fost dezbătute în cadrul emisiunii În gura presei, de către Mircea Badea. Omul de televiziune a spus totul în direct.

Alexandru Bălan a instigat la viol

Vloggerul Colo a ajuns la audieri, însoțit de polițiști, după ce a făcut declarații alarmante pe contul său de Youtube. Tânărul a postat un clip în care se referea la adolescentele de astăzi. Acesta aprecia aspectul fizic al acestora, dar instiga totodată la violarea minorelor.

Unele dintre ele merită să le dai cu palmele, să le ții cu capul de pereți, să le pui piciorul pe față.

De asemenea, tânărul este extrem de popular în rândul adolescenților. Acesta are mai bine de 850.000 de urmăritori. Acesta este și unul dintre motivele pentru care mai multe asociații i-au făcut plângere penală. Reprezentanții acestora asociații afirmă că părerile lui Colo ar putea fi preluate cu ușurință drept model de tânăra generație.

Alexandru Bălan a fost audiat mai multe ore de către autoritățile de la Secția 9 din Capitală. El urmează să fie prezentat astăzi judecătorilor, cu propunere de arestare preventivă.

Colo a fost reținut de către polițiști, marți seara Foto - Inquam
Colo a fost reținut de către polițiști, marți seara
Foto – Inquam

Reacția lui Mircea Badea

Este cunoscut faptul că prezentatorul emisiunii În gura presei comentează evenimentele zilei. De aceea, subiectul vloggerului a ajuns și pe lista sa.

Mă uit pe tot felul de știri care apar. Ați auzit de Colo? Are un canal de YouTube. Tocmai a fost reținut. Și va fi dus în fața judecătorului cu propunere de arestare preventivă. (…) Pe mine m-a luat de ochi asta cu a fost reținut. Deci a fost reținut pentru că a spus asta? (…) Deci, a fost reținut pentru asta? Mie mi se pare excesiv, a spus Mircea Badea la Antena 3.

Totodată, Badea mărturisește că și el a fost amenințat de către Traian Berbeceanu, însă nimeni nu s-a sesizat atunci. Prezentatorul consideră că ar trebui ca toate cazurile să fie tratate la fel.

Îmi aduc aminte ce a spus domnul Traian Berbeceanu. A spus în felul următor despre mine acum un an: Mitocanul ăla de Badea trebuie bătut zilnic. (…) În stradă, aceea este bătaia care doare cu adevărat. Să simtă prostovanul cum trosnește o claviculă, cum bubuie pumnul în tâmplă, să afle care-i gustul bordurii și mirosul asfaltului. Golănește!

Eu, personal, nu am o problemă cu ce a scris Berbeceanu. Repet: îl aștept oricând. Și acum, dacă vine, în timpul emisiunii, măcar să-l filmăm în direct. Nu am nicio problemă. Nu mi-e frică absolut deloc. Nicio problemă. Dar mă gândesc, dacă tot o ardem pe statul de drept, să nu avem un dublu standard. Dacă vloggerul Colo a fost reținut și va fi dus în fața judecătorilor cu propunere de arestare preventivă pentru porcăria pe care a spus-o, păi hai să le punem în oglindă!

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...