Vloggerița Tequila, bătută cu bestialitate în plină stradă. Motivul banal pentru care s-a iscat conflictul. Trauma prin care a trecut tânăra la poliție

Rădulescu Valentin 05.06.2020, 13:18

Tequila, una dintre cele mai iubite vloggerițe din România, a avut parte de un incident cu totul îngrozitor. Ea și iubitul ei au fost bătuți cu bestialitate în plină zi, dintr-un incident banal. Mai mult, după ce au ajuns la poliție, tânăra a fost din nou amenințată.

Vloggerița Tequila și iubitul ei au fost bătuți cu bestialitate în plină zi. Cum s-a produs conflictul?

Tequila, cunoscută pe numele ei real Bianca Adam, este una dintre cele mai cunoscute persoane din România în mediul online. Aceasta are peste 1,6 milioane de abonați pe Youtube și este apreciată pentru munca ei depusă de-a lungul timpului. De curând, Bianca împreună cu iubitul ei au devenit victimele unui dezvoltator imobiliar. Cei doi ar fi spart o bucată de marmură încercând să parcheze mașina, iar bărbatul furios, a ieșit cu un fier de trei metri. Agresorul i-a spart capul prietenului ei cu telefonul, iar pe Bianca a împins-o și a început să o lovească fără milă.

„A ieşit, direct, foarte pornit pe noi şi ne-a zis ceva în genul: «Nu vezi că mi-aţi rupt marmura, aşa se parchează?»… Mi se pare puţin imposibil să fi trecut eu cu maşina pe acolo, dar nici nu spun 100% că n-am fost eu“, este mărturia Biancăi într-un vlog de pe Youtube.

Bianca a reușit să fugă, astfel încât a încercat să caute ajutor pe unde a putut. Din nefericire, vloggerița era îmbrăcată într-un hanorac și cu niște pantaloni clasici, iar din această cauză nimeni nu a putut să o ia în serios, deși era plină de răni. Bianca Adam a povestit îngrozită tot ce s-a întâmplat, iar atât ea, cât și iubitul ei, au rămas cu traume.

„Pur și simplu nimeni, dar absolut nimeni nu m-a băgat în seamă. Am mers o jumătate de oră, cel puțin, în tot cartierul și am cerut ajutor, și absolut nimeni nu mă ajuta. Eram foarte agitată, plângeam, țipam, am spus: «Îl bate pe prietenul meu, vă rog frumos să mă ajutați». Au ieșit doar afară, toți, dar nu se întâmpla nimic. Nu mi-a dat nimeni niciun telefon, nu-mi răspundea nimeni, rămâneau doar șocați“, a mărturisit cu lacrimi în ochi vloggerița.”

Vloggerița Tequila, bătută cu bestialitate în plină stradă. Motivul banal pentru care s-a iscat conflictul. Trauma prin care a trecut tânăra la polițieVloggerița Tequila, bătută cu bestialitate în plină stradă. Motivul banal pentru care s-a iscat conflictul. Trauma prin care a trecut tânăra la poliție
Vloggerița Tequila, bătută cu bestialitate în plină stradă. Motivul banal pentru care s-a iscat conflictul. Trauma prin care a trecut tânăra la poliție

Tequila, amenințată de față cu poliția

În urma celor întâmplate, cei doi tineri au contactat poliția, iar astfel s-au revăzut din nou cu agresorul. Fata povestește îngrozită cum a fost amenințată de către dezvoltatorul imobiliar și de prietenii săi. Cu lacrimi în ochi, vloggerița a povestit și cum a rămas cu rană de 17 centimetri pe coapsă.

„Mă trezesc cu el, 1,80 de om, iese pur si simplu cu un fier de vreo 3 metri, din ala de constructii… şi mi-l înfige efectiv în picior, dă cu toată forţa lui. Momentul în care eu m-am văzut din nou cu agresorul în faţa Poliţiei a fost din nou, încă o următoare traumă. M-a panicat reacţia lui şi a prietenilor lui care m-au ameninţat de faţă cu Poliţia”, a mai povestit Bianca Adam.

Urmăriți Impact.ro și pe