Mircea Badea nu se poate abține și face mișto de Dani Mocanu. Incredibil ce a putut să spună la adresa cântărețului

Iancu Andreea 06.12.2020, 19:11
Mircea Badea nu se poate abține și face mișto de Dani Mocanu. Incredibil ce a putut să spună la adresa cântărețului

Mircea Badea face mișto de Dani Mocanu. Prezentatorul emisiunii “În gura presei” de la Antena 3 a avut parte de o surpriză în direct, când pe ecranul prompterului a apărut o știre despre manelistul Dani Mocanu. Mircea Badea a avut o reacție neașteptată cu privire la cântăreț și mesajul transmis de aceste pe rețele de socializare.

Cum a reacționat Mircea Badea la mesajul lui Dani Mocanu la adresa Poliției Române

În timp ce prezenta mai multe știri în cadrul ediției speciale din această după-amiază, Mircea Badea a avut parte de o surpriză. Acesta a prezentat cel mai recent mesaj postat de Dani Mocanu pe rețelele de socializare. Manelistul a transmis polițiștilor un mesaj ironic, cu privire la dosarul penal în care este anchetat, în timp ce s-a fotografiat cu o căprioară.

Moș Nicolae, te rog frumos arestează-mă tu… că Poliția nu poate!, a scris Dani Mocanu în dreptul fotografiei cu căprioara.

Pe de altă parte, Mircea Badea a fost surprins să citească această știre, fiind dezgustat de gestul făcut de manelist. Prezentatorul a fost chiar descumpănit pentru câteva secunde la aflarea veștii despre cântăreț.

Asta e o știre despre Dani Mocanu? Ok. Îmi cer scuze, e o știre despre Dani Mocanu. Dani Mocanu Sfidează din nou. Manelistul a postat pe rețelele sociale o fotografie în care apare alăturide o căprioară cu mesajul: ‘Moș Nicolae, te rog frumos, arestează-mă tu, că Poliția nu poate, a spus Mircea Badea la Antena 3.

Mesajul controversat, postat de Dani Mocanu pe Facebook
Mesajul controversat, postat de Dani Mocanu pe Facebook

Manelistul, anchetat de polițiști pentru rele tratamente și cruzimi împotriva animalelor

Acest nou mesaj al manelistului vine în urma unui dosar penal în care Mocanu este anchetat. El a filmat un videoclip recent în care apare alături de un leu rănit. Polițiștii au decis astfel să deschidă un dosar pentru rele tratamente și cruzimi împotriva animalelor. De asemenea, anchetatorii au făcut și percheziții la locuința cântărețului, care a fost dus la audieri.

Manelistul le-a declarat anchetatorilor că leul fusese machiat pentru a părea că are răni. De asemenea, animalul sălbatic ar fi fost luat cu ajutorul unei cuști din locuința din județul Dâmbovița și dus la grădina zoologică din Târgoviște.

Pe de altă parte, cântărețul a reacționat în urma scandalului creat în jurul videoclipului său.

Sunt atâtea probleme cu adevărat grave în țara noastră (…) Mai nou acum ne-ați închis în casă și ați stopat toate fabricile rămanand tara fara locuri de muncă. Nu se ocupă nimeni de aceste probleme cu adevărat importante și v-ați găsit acum să vă interesați de leul din videoclipul meu. Vă asigur că leul trăiește mai bine decât voi toți și are tot ceea ce și-ar putea dori un animal și este perfect sănătos din toate punctele de vedere, menționa manelistul.