Dani Mocanu are probleme grave cu legea! Ce i s-a întâmplat după ce a apărut un leu rănit într-un videoclip de-al său

Stan Filon 25.11.2020, 15:18
Dani Mocanu are probleme grave cu legea! Ce i s-a întâmplat după ce a apărut un leu rănit într-un videoclip de-al său

Manelistul Dani Mocanu face ce face și se trezește mereu cu mascații peste el! După ce a jignit grav femeile într-o melodie de-a sa, după care s-a trezit cu plângeri de tot felul, acum a făcut o nouă ispravă pentru care s-a trezit din nou cu oamenii legii în domiciliul său.

Dani Mocanu, probleme grave cu legea

De data aceasta, Dani Mocanu a fost dus la audieri după ce în ultimul său videoclip apare un leu. Pe lângă faptul că nimeni nu ar trebui să aibă în posesie un animal atât de periculos, leul părea a fi și rănit, iar oamenii legii s-au autosesizat în acest caz.

Oamenii legii au făcut percheziții la domiciliul manelistului chiar miercuri dimineața. Anchetatorii din Argeș, care au deschis un dosar penal pentru rele tratamente și cruzimi împotriva animalelor, au descins în această dimineață și la studioul unde a fost filmat videoclipul care a avut milioane de accesări pe YouTube.

Mascatii au descins din nou in locuinta manelistului Dani Mocanu
Mascatii au descins din nou in locuinta manelistului Dani Mocanu

”Dar unde e leul?”

Cântărețul de manele a lansat recent un videoclip în care apare un leu plin de răni, iar imaginile au dus la un val de indignare pe internet.

Mocanu a reacționat pe pagina sa de Facebook. A încărcat un scurt clip cu mascații care au venit să-i percheziționeze locuința, cu mesajul: ”Mascații au venit in căutarea leului și da, chiar m-au găsit acasă. Din păcate, în România un videoclip e mai grav decât acest virus mortal care a făcut înconjurul planetei. Noi respectăm legile și ne supunem… dar unde e leul?”.

Manelistul a mai vorbit pe Internet pe acest subiect și contrazicea cu cei care spuneau că leul nu părea fericit deloc în postura în care a fost filmat, cu zgardă. Dani Mocanu a venit cu o replică genială pentru toți contestatarii săi: ”De unde știți voi cum arată un leu fericit? Aveți vreunul dintre voi leu acasă?”. 

Recent, Dani Mocanu a rămas și fără permis de conducere. S-a declarat a fi un adevărat ghinionist dar nu a spus cum a ajuns să rămână fără carnet de conducere. Pietonul Dani Mocanu s-a fotografiat în schimb cu o sticlă mare de whiskey și a postat un mesaj mai mult decât lămuritor pe rețelele de socializare.

”Singurul avantaj atunci când ai permisul suspendat”, a fost explicația pe care a dat-o cântârețul de manele pentru fanii săi de pe rețelele de socializare.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...