Câți bani câștigă Dani Mocanu din câteva melodii postate pe YouTube. Ce mașini conduce manelistul

Redacția IMPACT 24.07.2020, 08:05
Câți bani câștigă Dani Mocanu din câteva melodii postate pe YouTube. Ce mașini conduce manelistul

Dani Mocanu sau „Regele YouTub-ului”, așa cum i se mai spune câștigă o sumă impresionantă din melodiile sale, care devin imediat virale și urcă pe locul 1 în treding. Iată ce venituri obține manelistul din piesele postate pe YouTube.

Câți bani face Dani Mocanu cu melodiile postate pe YouTube

Manelistul este îndrăgit de fani, iar piesele devin rapid foarte populare fiind vizualizate de un număr imens de internauți. De exemplu pentru piesa „Nimic nu mă oprește”, Dani Mocanu a obținut câștiguti între 1.400 – 11.100 dolari, iar pentru piesa „Nu mă duc la școală” câștiguri de 1.500 – 11.900 dolari. Însă se poate și mai bine, piesa „Fără număr” l-a făcut mai bogat cu 2.900 – 23.400 de dolari, potrivit Cancan.

Cele trei piese enumerate mai sus sunt lansate de artist în perioada pandemiei, ceea ce înseamnă că acesta a dus-o extrem de bine și în perioadă de criză.

dani mocanu, manelist, bani
Câți bani face Dani Mocanu cu melodiile postate pe YouTube

Ce mașini conduce „Regele YouTubului”

Dani Mocanu este un împătimit al bolizilor de zeci de mii de euro cu care se afișează deseori pe internet. Manelistul deține printre altele un Porsche Panamera pentru care a scos din portofel impresionanta sumă de 40.000 de euro. În total are în garaj bolizi în valoare de aproximativ 150.000 de euro.

Însă, din fotografiile postate pe internet de manelist, fanii au observat că aceasta se laudă cu bolizi de mii de euro, dar are în spatele vilei pe care o deține în Argeș, o piscină de plastic. Dar, lângă ăiscină, manelistul are doi lei suflați cu aur, care pare că o păzesc, chiar dacă este din plastic.

De asemenea, Dani Mocanu s-a ales și cu o amendă în perioada stării de urgență, însă nu pentru că nu a respectat limita admisă de viteză, ci pentru că nu avea declarație pe propria răspundere. Drept urmare, manelistul a primit o amendă frumușică. Dar, el nu s-a lăsat așa ușor și i-a declarat război online polițistului.

„De obicei, polițistii din România nu mă deranjează în trafic. Dar uite ca s-a găsit unul mai îndrăzneț să-mi dea amendă… În fine, cu ajutorul lui Dumnezeu sper să-și ceară scuze. Că eu sunt băiat pocăit și am încredere în Dumnezeu”, scria Dani Mocanu pe Facebook.

Urmăriți Impact.ro și pe