EXCLUSIV

Miki de la K-Pital s-a măritat, după 18 ani, cu impresarul ei! Ce spune soțul solistei, despre tradiționala lună de miere: ”Nu mai suntem adolescenți”. EXCLUSIV

Oana Pascaru 11.06.2021, 18:51

Solista Miki de la K-pital s-a căsătorit, ieri, cu impresarul ei, Răzvan Constantinescu, după 18 ani de relație. La discreta cununie civilă, desfășurată în comuna Crevedia, județul Dâmbovița, au fost invitați doar nașii. Contactat de reporterii Impact.ro, soțul solistei ne-a vorbit despre fericitul eveniment, dar și despre planurile lor de viitor.

”Nu o să avem nicio lună de miere, nu mai suntem adolescenți”

Marele eveniment a avut loc, ieri, la Ofițerul Stării Civile din Crevedia, județul Dâmbovița, comună în care însurățeii și-au cumpărat recent o căsuță. Contactat de reporterii Impact.ro, soțul solistei, Răzvan, ne-a mărturisit:

“Căsătoria trebuia făcută, nu am planificat nimic în detaliu, în ceea privește acest eveniment, totul a venit de la sine. Însă, chiar dacă noi nu eram căsătoriți cu acte, până acum, atât pentru mine cât și pentru Miki a fost și este ceva serios. Părinții s-au bucurat pentru noi. Nu o să avem nicio lună de miere, nu mai suntem adolescenți ca să facem tot felul de petreceri, înainte de căsătorie. În momentul în care ne-am căsătorit, alături de noi au fost doar nașii. După tot ce s-a întâmplat avem de gând să dăm niște mese pentru a celebra căstoria”. Vestita solistă și-a manifestat bucuria pe rețelele sociale. “După 18 ani, l-am convins să spună DA!”, a scris Miki, în dreptul unei imagini postate pe Instagram, în timp ce Răzvan semna certificatul de căsătorie.

Miki de la K-Pital s-a maritat, după 18 ani, cu impresarul ei! Ce spune sotul solistei, despre luna de miere
Miki de la K-Pital si sotul ei

Miki de la K-Pital: ”Ne-am dorit copii, dar Dumnezeu văd că a decis să nu avem”

Într-un interviu acordat pentru Playtech.ro, înainte de cununie, artista a mărturisit că singurul său regret, până la vârsta de 48 de ani, este faptul că nu a devenit mamă:

“Ne-am dorit copii, dar Dumnezeu văd că a decis să nu avem. În viața asta nu avem copii, dar poate vom avea în altă viață, dacă ne vom reîntâlni. Deocamdată, avem animăluțe și sunt ca niște copii. Doar că nu vorbesc, dar sunt cam la fel. Toate animăluțele mele, patru câini, sunt de pe stradă. Le-am adoptat, le-am găsit, ba abandonate, ba lovite de mașină. Toți cățeii mei sunt maidanezi și mai am o pisică birmaneză, pe care am primit-o de la Mirela Vescan, acum 14 ani. Am mai avut încă șase câini pe care i-am dat spre adopție. Și tot felul de alte animăluțe, pe care le am prin curte: guguștiuci, șoareci de câmp, șerpi, de toți avem grijă”.

Pe numele său real Mihaela Rodica Marinache, Miki de la K-Pital a făcut parte, în perioada 1999-2002, din proiectul muzical K-pital, alături de Vlad Gheorghiu și de Alex Cernahoschi, cu care a înregistrat trei albume. După 2002, Miki a abordat o carieră solo.