O mai ții minte pe Miki de la K-Pital, fata care rupea topurile acum 20 de ani? Cum a ajuns să aibă grijă de șerpi, prin curte (Exclusiv)

Andreea Bisinicu 28.11.2020, 17:05
O mai ții minte pe Miki de la K-Pital, fata care rupea topurile acum 20 de ani? Cum a ajuns să aibă grijă de șerpi, prin curte (Exclusiv)

O mai ții minte pe Miki de la K-Pital, fata care rupea topurile acum 20 de ani? Cum a ajuns să aibă grijă de șerpi, prin curte. Cum arată acum bruneta care frângea inimi prin anii 2000.

Drama prin care trece Miki de la K-Pital. De ce nu are copii

O mai ții minte pe Miki de la K-Pital, fata care rupea topurile acum 20 de ani? În anii 2000, toată lumea dansa pe hituri precum „Hei”, „Nu poți să stai departe”, „Undeva” sau „Mi-e ST de tine”. Miki de la K-Pital, pe numele ei adevărat Mihaela Marinache, are acum 47 de ani și se iubește cu Răzvan Constantinescu de 17 ani. Chiar dacă cei doi s-au logodit acum mai bine de 15 ani, artista și partenerul ei de viață nu au ajuns niciodată în fața stării civile, pentru a se căsători în mod legal. Anul trecut, solista de la K-Pital si iubitul ei s-au logodit în biserică, pentru a putea fi nașii unor prieteni.

De ce nu a vrut focoasa brunetă să îmbrace rochia de mireasă? Bruneta a dezvăluit celor de la playtech.ro, într-un interviu de suflet, motivul pentru care nu s-a căsătorit. Miki spune că povestea de dragoste dintre ea și iubitul ei Răzvan Constantinescu merge la fel de bine ca în primul an de relație și că el este omul în brațele căruia și-a găsit fericirea.

„El mi-a dat inelul de logodnă din primul an, de când ne-am cunoscut. Nu cred neapărat într-o bucată de hârtie semnată, dar am vrut să facem faza asta cu preotul, că zic că e bine în fața lui Dumnezeu. Relația noastră durează de atâția ani pentru că suntem sincer, pentru că ne iubim și pentru că avem aceleași preocupări, mergem prin vacanțe, ne place să avem prieteni, iubim animăluțele. Ne iubim…”, a declarat frumoasa artistă.

Miki de la K-Pital si iubitul ei Razvan sunt impreuna de 17 ani
Miki de la K-Pital si iubitul ei Razvan sunt impreuna de 17 ani

Cum a ajuns Miki de la K-pital să aibă grijă de șerpi, prin curte

Cum a ajuns Miki de la K-Pital să aibă grijă de șerpi, prin curte. Chiar dacă este într-o relație sănătoasă și fericită, Miki are un singur regret, care a bântuit-o toată viața: acela că nu are copii. Artista a mărturisit că și-a dorit dintotdeauna să fie mamă, dar Dumnezeu nu a binecuvântat-o cu bucuria de a-și ține propriul copil în brațe. În schimb, Miki spune că are foarte multe animăluțe pe care le îngrijește ca și când ar fi copiii ei.

Artista are o pisică birmaneză, pe care a primit-o acum 14 ani de la Mirela Vescan și patru câini maidanezi, pe care i-a găsit pe stradă și i-a luat sub aripa ei protectoare. De asemenea, Miki a mai avut șase câini, în trecut, pe care i-a dat spre adopție. Dar asta nu e tot. Cel mai surprinzător fapt este că fosta solistă de la K-Pital a ajuns să aibă grijă de șerpi, prin curte, pe lângă guguștiuci, șoareci de câmp și alte animale care îi sunt în grijă.

„Ne-am dorit copii, dar Dumnezeu văd că a decis să nu avem. În viața asta nu avem copii, dar poate vom avea în altă viață, dacă ne vom reîntâlni. Deocamdată, avem animăluțe și sunt ca niște copii. Doar că nu vorbesc, dar sunt cam la fel. Toate animăluțele mele, patru câini, sunt de pe stradă. Le-am adoptat, le-am găsit, ba abandonate, ba lovite de mașină. Toți cățeii mei sunt maidanezi și mai am o pisică birmaneză, pe care am primit-o de la Mirela Vescan, acum 14 ani. Am mai avut încă șase câini pe care i-am dat spre adopție. Și tot felul de alte animăluțe pe care le am prin curte: guguștiuci, șoareci de câmp, șerpi, de toți avem grijă.”, a declarat Miki de la K-Pital pentru playtech.ro

Urmăriți Impact.ro și pe