Ce mai face Laura de la Valahia. Singura fată din trupă și-a făcut o super-carieră

Daria Petrescu 29.01.2021, 10:36
Ce mai face Laura de la Valahia. Singura fată din trupă și-a făcut o super-carieră

Între 1998 și 2004, Valahia a fost una dintre cele mai de succes trupe din România. Din păcate, formația s-a destrămat și membrii trupei s-au reorientat către o carieră solo, cu excepția lui Dorin Topală, care a dispărut total din lumina reflectoarelor. Printre cele mai de succes melodii ale trupei se numără Banii și fetele, La mare, la soare, Banana, Why, Singur, Iubito nu plânge, Scufița , Mama , Sha-la-la etc.

Ce mai face Laura de la Valahia

Trupa a luat naștere în anul 1998 și a fost înființată de Costi Ioniță, Dorin Topală și Laura Mihăilă. Tânăra avea o voce deosebită, însă a renunțat repede la proiect și s-a dedicat în totalitate muzicii de operă. Aceasta a dispărut din showbiz și nu se știe mai nimic despre ea.

De altfel, după plecarea Laurei, cei doi artiști l-au cooptat în trupă pe Mihai Trăstariu a cărei voce semăna foarte mult cu cea a Laurei.

În luna noiembrie a anului 1998, Laura a decis să renunțe la cariera de solistă dance și să se dedice în totalitate muzicii de operă.

Costi Ioniță a părăsit formația în anul 1999

Trupa s-a refăcut după  venirea lui Mihai Trăistariu, câștigător la secțiunea interpretare a Festivalului de la Mamaia. În luna mai 1999 apare primul album al trupei, intitulat „Valahia”.

În martie 2000 apare cel de-al doilea album, intitulat „Why” care are numele piesei cu care băieții au concurat pentru Eurovision.

Costi Ioniță a părăsit formația în anul 1999 și a continuat cariera solo. Artistul a devenit de-alugul timpului unul dintre cei mai apreciați compozitori din străinătate, acesta lucrând cu nume mari din lumea muzicală internațională.

Cum s-a destrămat trupa Valahia

„Despărţirea s-a petrecut chiar în timpul unui concert la Sala Palatului. Cântau mai multe trupe, dar de la Valahia s-au prezentat doar Mihai şi Dorin, care au anunţat că aceasta este noua formulă”, au povestit surse aflate la acel eveniment, pentru Click, în urmă cu ceva timp.

Costi Ioniță, concurent la „Survivor România 2021”

Costi a fost unul dintre Faimoșii de la Survivor România, în noul sezon. Acesta a fost eliminat din concurs în ediția de duminică, 24 ianuarie.

„Cum să zic.. Nici nu regret nimic, nici nu mă bucur de ceva anume. E foarte important în viața unui om să fie echilibra și să primească orice fel de veste cu tărie, cu seriozitate. Mi-a plăcut foarte mult aici, am învățat foarte multe lucruri.

Este o experientă extraordinară și o recomand tuturor care o să aibă posibilitatea și cam asta este. Eu merg înainte, ceea ce am de făcut o să am de făcut și o să fac lucruri minunate și mărețe”,a spus Costi Ioniță în cadrul emisiunii, înainte de a părăsi competiția.

Mihai Trăistariu, afectat de pandemie

Din cauza situației create de pandemia de coronavirus, Mihai Trăistariu nu a mai putut susține concerte. Pentru a avea totuși un venit, Mihai a luat exemplul vedetelor străine .

Veniturile sale sunt rotunjite cu ajutorul site-ului OnlyFans.com , site pentru adulți. Acesta s-a expus în ipostaze controversate, spre surprinderea celor care îl cunosc. De altfel, nu este pentru prima oară când artistul face un gest controversat.

Urmăriți Impact.ro și pe