Motivul pentru care Delia nu are încă un copil, dezvăluit. “Nu o să zic asta şi la 60 de ani”

Ioana Bucur 17.05.2021, 20:00
Motivul pentru care Delia nu are încă un copil, dezvăluit. “Nu o să zic asta şi la 60 de ani”

Are o carieră la care cei mai mulți doar visează, un soț care o iubește și poate oricând să își satisfacă orice moft. Cu toate astea, în viziunea unora, nu poate fi considerată o femeie împlinită, iar asta doar pentru că nu este mamă. Motivul pentru care Delia nu are încă un copil a fost dezvăluit. Ce mărturisire a făcut artista.

Motivul pentru care Delia nu are încă un copil

Au câte un loc la masa juraților celor mai apreciate emisiuni TV de publicul din România, la posturi concurente, și sunt vocile feminine pe care nu ai cum să nu le recunoști, chiar de la primele note. Vorbim despre Delia și Andra, artistele pe care unii le credeau cele mai mari rivale, dar care împărtășesc o prietenie specială. Cele două au stat de vorbă, la o pizza și o cafea, iar totul a fost înregistrat. Jurata X Factor și jurata Românii au talent și-au dat întâlnire la podcastul găzduit de soția lui Cătălin Măruță, iar discuția a atins un subiect sensibil, o întrebare ce pare că o bântuie pe vedeta Antena 1 de câțiva ani: de ce nu este mamă?

Motivul pentru care Delia nu are încă un copil a fost dezvăluit, artista mărturisind că se teme de acest rol. Fricile ei sunt legate mai mult de lumea în care trăim:

„Mie mi-e frică puțin de lumea asta. Mi-e frică, gândindu-mă la mediul ăsta de familie, cumva mi-ar fi teamă. Mi-e teamă să mă gândesc că aș aduce un copil pe lume. Mi se pare că… Ok, da, nu văd o lume superbă, nu văd o lume ideală. Niciodată nu a fost. Cumva, mă văd genul de părinte… Nu-mi place în totalitate lumea în care trăim și mi se pare că aduci un copil într-o lume tare nesigură. E nesigur totul și tu aduci un suflet nevinovat într-un mediu nesigur? Te gândești că la un moment dat că pleacă și că intră cumva, prin diferite portițe în lumea asta despre care vorbesc”, a spus Delia în podcast-ul Andrei.

Motivul pentru care Delia nu are încă un copil
Delia, invitată la podcastul Andrei

„Nu o să zic asta şi la 60 de ani”

Chiar dacă nu se simte pregătită, deocamdată, Delia recunoaște că s-a gândit la momentul în care va deveni părinte și că este convinsă că va fi o mamă „foarte mișto”, chiar „extraordinară”, dar că mai are nevoie de timp.

„Știu că pot să fiu o mamă foarte mișto și știu și realizez că o să am anumite frici. Simt că aș putea să fiu o mamă extraordinară, dar simt că aș mai putea să-mi dau un pic de răgaz, cât cred eu că mai merge. Nu o să zic asta și la 60 de ani”, a adăugat jurata X Factor.