Mihaela Rădulescu suferă enorm. Ce se întâmplă cu fiul ei, Ayan: “Casa e goală”

Antonia Iacobescu 14.08.2021, 08:12
Mihaela Rădulescu suferă enorm. Ce se întâmplă cu fiul ei, Ayan: “Casa e goală”

Fiul Mihaelei Rădulescu, Ayan, s-a transformat într-un adolescent inteligent, care nu ezită să-și facă mama mândră cu orice ocazie. Tânărul a obținut deja o distincție importantă în sportul pe care îl practică. Mai mult de atât, el a fost acceptat la două facultăți foarte bine cotate din SUA și urmează să plece de lângă mama lui.

Fiul Mihaelei Rădulescu a fost admis la două facultăți din America

Se pare că sfaturile mamei i-au prins foarte bine lui Ayan Schwartzenberg. Adolescentul învață foarte bine, iar acum se pregătește să experimenteze sistemul de învățământ american. Pe de altă parte, divei de la Monaco îi este foarte greu că fiul ei va pleca de acasă.

„El e într-un moment de reuşită, el e pe un drum foarte bun, dar eu sufăr pentru că eu eram aia care îi povestea de şcoli în America şi sufăr că mi-am făcut-o singură cu mâna mea”, a povestit Mihaela Rădulescu.

Ayan a fost acceptat la două facultăți de prestigiu din America, una dintre acestea fiind chiar Princeton.

„Şi eu, şi tatăl lui (Elan Schwartzenberg, n.r.) eram total împotriva ideii de învăţământ în altă ţară. Pentru nimic în lume, la noi nu exista această variantă. Mie să-mi plece copilul de acasă, cine ştie unde? Tătăl lui era de aceeaşi părere, n-am crezut niciunul dintre noi că ar trebui să plece de acasă până la 18 ani, sub niciun motiv. Dar iată că el a venit să ne spună că el vrea să facă asta.”, a mai completat vedeta.

Mihaela Rădulescu a dezvăluit că l-a pregătit pe fiul său pentru aceste momente încă de la grădiniță.

Vedeta suferă enorm că fiul său a plecat de acasă

‘Cred foarte mult în sistemul de învăţământ american, cel universitar, chiar am fost fanul acestui sistem de învăţământ şi ştiam dintotdeauna că, dacă vrei să-ţi îndrumi copilul spre o universitate de genul ăsta, trebuie să începi să-l pregăteşti din grădiniţă.

Asta înseamnă că trebuie să te gândeşti şi la cantitatea de sporturi şi genul de sporturi pe care le face, trebuie să te gândeşti la instrumente muzicale – măcar să fie familiar cu ele, trebuie să te gândeşti la o cultură generală satisfăcătoare şi la o activitate socială, la rezultatele şcolare – pentru că toate astea ajung, la un moment dat, într-un dosar de aplicaţie la facultate.

Dacă nu aveam grija asta din urmă să adun acolo nişte lucruri, nişte situaţii, acum nu avea nicio şansă la o şcoală din America, pentru că acolo aşa funcţionează lucrurile’, a mai precizat vedeta Pro TV, la podcastul Amaliei Enache.

Mihaela Rădulescu: ‘Când te duci acasă şi casa e goală’

Fiul Mihaelei Rădulescu s-a mutat deja în New Jersey, iar Mihaela Rădulescu încă suspină după băiatul ei.

‘Când te duci acasă şi casa e goală, iar lucrurile lui sunt încă acolo…Eu am făcut exces în a păstra lucrurile copilului meu, pe unele le-am transformat în obiecte de artă în capul meu, nişte instalaţii, nişte tablouri cu prima pereche de papuci, prima scrisoare pe care mi-a scris-o, avem şi o capsulă a timpului, pe care într-o zi o s-o deschidem împreună.

Mi-e greu să mă desprind, la mine e o întârziere în a mă desprinde de vârstele lui, am rămas cu un delay… Inclusiv acum mi-e greu să ştiu că iar pleacă din vacanţă în America şi iar rămâne casa goală’, a mai explicat Mihaela Rădulescu.

Urmăriți Impact.ro și pe