Mihaela Rădulescu a fost prinsă în pat cu amantul. Cum a descoperit-o fostul soț: ‘Așa am avut confirmarea’

Ana-Maria Tudor 27.08.2023, 10:27

Mihaela Rădulescu, una dintre cele mai recunoscute femei din România, a atras atenția publicului într-o măsură mai mare după căsătoria sa cu Bogdan Rădulescu, primul ei soț.

Cu toate că mariajul lor a avut o durată de doar doi ani, a fost subiectul unor ample discuții din cauza presupusei infidelități a celebrei vedete de televiziune. În acea perioadă, bărbatul a făcut mărturisiri care sprijineau aceste afirmații.

Mihaela Rădulescu lipsea nopțile de acasă

Bogdan Rădulescu a fost primul soț al Mihaelei Rădulescu. În acea perioadă, el dezaproba cercul de prieteni al Mihaelei și, în ciuda faptului că își exprimă în mod clar nemulțumirea față de obiceiurile ei de a veni târziu acasă și de a petrece nopțile în afara casei, Mihaela Rădulescu ignora preocupările și dorințele soțului ei.

Cu ani în urmă, acesta dezvăluia că în cercul de prieteni al fostei sale soții apăruse Brândușa Novac, cu care se conectase în timpul facultății. Prin intermediul acestei cunoștințe, fosta vedetă de televiziune s-a alăturat trupei de dans sportiv a lui Brândușa, iar această situație a semănat semințele problemelor care ulterior au afectat relația sa de cuplu.

Citește și: Ce studii are Mihaela Rădulescu, de fapt. Detaliul surprinzător din CV-ul „divei de Monaco”

„Se împrietenise la facultate cu Brândușa Novac. A intrat în trupa ei de dans sportiv, de la Casa de Cultură a Studenților. De atunci au început adevăratele probleme.

Venea târziu acasă, apoi a început să lipsească nopțile. Mai treceam și eu pe la repetiții, să înțeleg ce se întâmplă. Nu mi-a plăcut deloc anturajul Mihaelei. Îi ziceam să nu se ducă, dar ea se ducea, nu ma lua în seamă…”, declara Bogdan Rădulescu la acea vreme, potrivit libertatea.ro.

Bruneta a fost prinsă în pat cu un alt bărbat

Din păcate, dificultățile au persistat și relația dintre cei doi nu a reușit să supraviețuiască. Momentul critic nu a fost determinat de cercul de prieteni problematic al fostei prezentatoare TV, ci de faptul că și-a înșelat primul soț, pe Bogdan Rădulescu cu nimeni altul decât Laurențiu, colegul său de trupă și dansator.

Vezi și: De ce nu a mai apărut Mihaela Rădulescu în Playboy. S-a răzgândit în ultimul moment, dar imagini incendiare cu ea au fost făcute publice

Astfel, Bogdan Rădulescu a fost zguduit de cel mai puternic șoc al vieții sale când și-a găsit soția alături de un alt bărbat în pat.

„Aveam tot mai multe semnale că-mi ascunde ceva. Apoi, din păcate, am avut confirmarea. Când am venit într-o zi acasă, pe neașteptate, am prins-o în pat cu un dansator, Laurențiu, coleg cu ea de trupa”, a mai spus Bogdan Rădulescu la momentul interviului.

Urmăriți Impact.ro și pe