Ce studii are Mihaela Rădulescu, de fapt. Detaliul surprinzător din CV-ul „divei de Monaco”

Ana-Maria Tudor 20.04.2023, 11:27

Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune din România. Diva de la Monaco a debutat în anul 1994 la postul de televiziune Tele7abc, pentru ca mai apoi să devină gazda unora dintre cele mai populare show-uri din industria TV. Prezentatoarea a devenit cunoscută în cadrul emisiunii „Duminica în familie”, difuzată la Antena 1, pentru ca mai apoi să devină gazda mai multor emisiuni populare ale diverselor posturi de televiziune. Deși telespectatorii s-ar aștepta ca vedeta să aibă studii în domeniul jurnalismului, având în vedere realizările profesionale ale acesteia, s-ar înșela.

Ce studii are, de fapt, Mihaela Rădulescu?

Vedeta se poate mândri cu un CV impresionant, una dintre cele mai importante realizări ale acesteia fiind participarea la decernarea premiilor Oscar în anul 1998. Mihaela Rădulescu și-a construit o carieră de succes, fără a urma studii de specialitate în jurnalism, descoperind pe parcurs toate aptitudinile de care are nevoie. Aceasta a prezentat și a realizat emisiuni la posturi precum Antena 1, B1 TV și Pro TV. Diva de la Monaco a acumulat cunoștințele necesare prin muncă și implicare în numeroase proiecte.

Mihaela Rădulescu a fost înscrisă la trei facultăți, dorind să se specializeze în psihologie unde a studiat un an, trei ani la Academia de Educație Fizică și Sport și trei ani la Facultatea de Arte din cadrul Universității Hyperion. Însă timpul nu i-a permis să-și finalizeze studiile. Deși prezentatoarea nu și-a finalizat studiile superioare, nu putem spune că acest lucru a afectat-o într-un anumit mod, deoarece se bucură de un succes uimitor. În acest moment, Mihaela Rădulescu poate fi considerată una dintre veteranele televiziunii românești, iar publicul o îndrăgește, acest lucru fiind observat și din salariul pe care îl are diva în prezent la Pro TV.

Mihaela Radulescu

La ce sumă ajunge venitul vedetei

Mihaela Rădulescu este o prezență plăcută pe micile ecrane și telespectatorii o îndrăgesc din primul moment. Recent, aceasta a acceptat rolul de detectiv în emisiunea „Masked Singer”. Pentru a participa în show-ul TV, în care celebritățile intră într-o competiție muzicală purtând costume și măști, Mihaela a avut câteva cerințe neobișnuite. Prezentatoarea a cerut un avion business class, o limuzină cu șofer la dispoziție și cel mai extravagant apartament de la Lido. Însă cerințele speciale ale Mihaelei nu s-au oprit aici; aceasta a dorit o cabină separată de lume și propria ei echipă de stiliști, pe lângă onorariul pe care diva îl încasează, care ar fi ajuns la 80 de mii de euro. Cerințele vedetei au fost îndeplinite, experiența spunându-și cuvântul.

Urmăriți Impact.ro și pe