Metoda prin care te uiți la story-urile unei persoane pe Instagram fără să afle. Cel mai simplu truc

Ana-Maria Tudor 27.07.2023, 12:07
Metoda prin care te uiți la story-urile unei persoane pe Instagram fără să afle. Cel mai simplu truc

Există o metodă simplă și ingenioasă care a intrigat internauții și permite să te uiți la story-urile cuiva pe Instagram fără să afle! Indiferent de motivele tale, Instagram este adesea un refugiu pentru a fi la curent cu ultimele evenimente din viața cuiva și adesea simțim dorința de a le urmări activitatea. Iată metoda prin care te uiți la story-urile unei persoane pe Instagram fără să afle.

Curiozitate fără compromisuri

În era digitală, Instagram a devenit o platformă fermecătoare care a capturat atenția a milioane de oameni din întreaga lume. Știm prea bine că tinerii s-au mutat după Facebook pe alte platforme, în încercarea de a scapa de un mediu deja prea familiar.

“S-a stricat” Instagram - reclamele au prioritate, iar postările normale vor fi mai rare
 

Ei bine, cu toții cădem pradă curiozității și dorim să urmărim story-urile unor persoane cu care nu avem încă o legătură prea apropiată așa că dorința noastră nesfârșită de a explora poveștile altor persoane de pe Instagram, fără a ne dezvălui identitatea, poate deveni realitate.

Chiar dacă nu există o metodă oficială de a urmări poveștile după Instagram în mod anonim, câteva trucuri ingenioase îți permit să navighezi incognito, iar noi îți vom dezvălui care sunt acestea.

Citește și: Twitter se va bate cu Whatsapp, Facebook și Instagram. De când poți face apeluri audio şi video cu ajutorul aplicației?

Fascinația noastră pentru această platformă nu cunoaște limite. Uneori, petrecem ore întregi navigând prin feed-ul interminabil, în căutarea de conținut nou și captivant. De asemenea, suntem atrași de postările prietenilor și familiilor noastre, dorind să fim mereu la curent cu evenimentele importante din viețile lor, așa că îți sugerăm să te lași pradă curiozității cu aceste metode simple.

Metoda prin care te uiți la story-urile unei persoane pe Instagram fără să afle

Utilizează modul Avion

Modul Avion este secretul pentru a urmări story-ul cuiva. După ce ați deschis aplicația de Instagram puteți viziona story-ul indiferent dacă sunteți conectat la internet sau nu. După ce accesați profilul persoanei și dezactivați conexiunea WiFi și treceți pe modul Avion puteți viziona povestea fără nicio problemă.

Astfel, algoritmii Instagram nu vor putea număra vizualizările, iar misiunea dumneavoastră a fost încheiată cu succes. Însă, dacă povestea este un videoclip cu o durată mai mare, este posibil să nu îl vizualizați în întregime, același lucru se aplică și dacă persoan îan cauză are postate mai multe story-uri.

Vezi si: Avertismentul experților pentru părinți: Facebook, TikTok, Instagram, toate afectează sănătatea mintală a copiilor

Încearcă metoda de glisare

Probabil este un truc deja cunoscut. El funcționează în cazul în care urmărești deja utilizatorul. Faceți click pe povestea altui utilizator care apare înainte de profilul al cărui story doriți să îl vizionați și glisați ușor după ce ați atins ecranul cu degetul spre povestea care va interesează, de fapt.

Trebuie să aveți grijă, deoarece dacă glisați prea mult numele va fi vizibil, iar cel mai mare dezavantaj este că puteți urmări doar prima poveste dacă este o fotografie.

Rugați un prieten să vă ajute

Această variantă este una dintre cele mai sigure, de asemenea poate să vă ofere și un prinț screen al poveștii sau o înregistrare a ecranului în cazul în care utilizatorul a postat un clip video. În plus, Instagramul diferă de Snapchat și nu notifică persoana că a fost efectuată o captură de ecran.

Urmăriți Impact.ro și pe