Mesajul uimitor al Andrei, după 13 ani de căsătorie cu Cătălin Măruță. Fanii i-au felicitat imediat

Ioana Bucur 06.10.2021, 18:55
Mesajul uimitor al Andrei, după 13 ani de căsătorie cu Cătălin Măruță. Fanii i-au felicitat imediat

Sunt soț și soție de mai bine un deceniu, părinți a doi copii superbi, mereu zâmbitori, îndrăgostiți ca în prima zi. Fanii celebrului cuplu au fost impresionați de mesajul uimitor al Andrei, după 13 ani de căsătorie cu Cătălin Măruță. Ce a spus artista despre prezentator.

Andra, după 13 ani de căsătorie cu Cătălin Măruță

Au trecut 13 ani de când au spus cel mai important „Da” din viața lor. Doi copii mai târziu, Andra și Cătălin Măruță se bucură din plin de fiecare moment petrecut în formulă completă, în familie. Cele două vedete formează unul dintre cele mai solide și apreciate cupluri din showbiz-ul românesc, fiind un adevărat model de urmat.

Cu toate că au cariere solicitante, care îi duc, de multe de ori, departe de casă, se sprijină reciproc și nu lipsesc niciodată unul din gândul celuilalt. Cu câteva zile în urmă, Andra a postat un mesaj emoționant despre soțul său, omul care îi este alături de mai bine de un deceniu.

 „Întotdeauna alături de mine! Uneori e chiar lângă mine, alteori mă susține de la distanță și mereu este în gândul meu”, a scris Andra în descrierea unei fotografii în care apare lâng Cătălin Măruță.

Impresionați de cuvintele artistei, fanii au reacționat imediat, felicitându-i pentru exemplul pe care îl dau tinerilor la început de drum:

„Iubirea schimba tot! Va iubesc oameni frumosi!!”, „Cei mai dragi sufletului meu,aveți un loc special în inima mea,lângă toți cei dragi mie!”, „Frumoșilor”, „Cei mai dragi oameni ai sufletului meu va iubesc frumosii mei. Cel mai frumos și minunat cuplul”, „O familie frumoasă va doresc multa sănătate și fericire alaturi de cei doi copii minunați sa crească mari și sănătoși va pup cu drag sunteti minunați”, „Sunteți o familie frumoasă modesta așa sa vă iubiți toată viața Sa nu lăsați ispitele sa vă doboare FELICITARI!” – au fost câteva dintre comentariile postate de admiratorii Andrei.

Mesajul uimitor al Andrei, după 13 ani de căsătorie cu Cătălin Măruță
Mesajul uimitor al Andrei, după 13 ani de căsătorie cu Cătălin Măruță

„Durează o veșnicie să ne luăm la revedere de la Eva și David”

„Durează o veșnicie să ne luăm la revedere de la Eva și David, când plecăm de acasă! Și ne grăbim întotdeauna să ne întoarcem la ei!”, mărturisea Andra, pe rețelele de social media.

Eva și David au început acum școala și grădinița, iar cei care se ocupă de pregătirile de dimineață sunt chiar cei doi părinți celebri. Cătălin Măruță a postat, în urmă cu doar câteva zile, mai multe clipuri savuroase, ce surprind ritualul de pregătire pentru cursuri, de la impachetarea pachețelului cu mâncare, până la momentul în care cei doi copii intră în curtea școlii.

În înregistrările video, Andra își pregătește copiii pentru grădiniță și școală. Le-a făcut ghiozdanele și le-a pregătit mâncarea. Un lucru ușor de observat este felul în care este îmbrăcată vedeta: a renunțat la rochii, pantofi cu toc sau coafuri speciale. Nici nu ai zice că în spatele măștii negre se afla chiar îndrăgita artistă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...