Andra, cum nu ai mai văzut-o vreodată. Cătălin Măruță a filmat-o așa și a pus totul pe internet

Ioana Bucur, Andrei Cezar 29.09.2021, 12:22
Andra, cum nu ai mai văzut-o vreodată. Cătălin Măruță a filmat-o așa și a pus totul pe internet

Jurată la „Românii au talent”, una dintre cele mai apreciate artiste din România, Andra și-a obișnuit fanii cu aparițiile sale impecabile, însă există o latură a sa pe care foarte puțini au ocazia să o descopere. Până acum. Cătălin Măruță și-a filmat soția într-o ipostază neobișnuită și nu a ezitat să posteze imaginile pe internet.

Andra, surprinsă într-o ipostază în care nu a mai apărut în fața fanilor

Elevii și copilașii au început un nou an școlar, ceea ce înseamnă că părinții trebuie să reia ritualul zilnic de pregătire a celor mici. Trezirea de dimineață, spălarea, îmbrăcarea, umplerea ghiozdanului și a pachetețului cu mâncare, toți cei care au copii cunosc foarte bine aventura în care se transformă primele ore ale zilei. Să nu credeți că vedetele nu trec prin aceleași experiențe.

Dovada cea mai recentă a venit din familia Măruță. Prezentatorul PRO TV și-a filmat soția într-o ipostază în care fanii nu sunt obișnuiți să o vadă și a publicat imaginile în secțiunea InstaStory. În înregistrările video, Andra își pregătește copiii pentru grădiniță și școală. Le-a făcut ghiozdanele și le-a pregătit mâncarea. Un lucru ușor de observat este felul în care este îmbrăcată vedeta: a renunțat la rochii, pantofi cu toc sau coafuri speciale. Nici nu ai zice că în spatele măștii negre se afla chiar îndrăgita artistă.

Doar 24 de ore mai târziu, Măruță a „recidivat”. De data aceasta, cei care îi urmăresc activitatea în mediul online au avut ocazia să vadă cum decurge „operațiunea lăsat copiii la școală/grădiniță”. În timp ce prezentatorul a pus la punct ultimele detalii cu simpatica lor fetiță, Eva, Andra și David au luat-o puțin înainte, având, din câte se vede, ceva destul de important de discutat. Din nou, artista a ales o ținută „de mămică”, lejeră, practică: o pereche de blugi, teniși în picioare și un cardigan negru.

Andra, cum nu ai mai văzut-o vreodată. Cătălin Măruță a filmat-o așa

„Zici că pleacă în armată copiii”, spune Cătălin Măruță, printre îmbrățișări și încurajări. Vedeta a surprins și un moment înduioșător între David și Eva, băiatul îmbrățișându-și surioara înainte ca ea să fie preluată de educatoare.

Ce îl nemulțumește pe Măruță la Andra

Andra și Cătălin Măruță nu ratează aproape nicio ocazie să se „înțepe”, din și cu dragoste, evident. Cei doi par făcuți unul pentru celălalt, se completează perfect. Cu toate astea, există ceva ce îl deranjează pe Măruță la soția sa. Este vorba despre un gest de care sunt „vinovate” multe reprezentante ale sexului frumos și care, evident, nu este pe placul domnilor cărora le mai alunecă piciorul pe pedala de accelerație.

„Întotdeauna, când depășesc viteza legală, începe: ușor, ușor, ușor! Are chestia asta mereu. Pot să merg și cu 20 de kilometri la oră”, a povestit Cătălin Măruță.

Nici Cătălin nu a scăpat de critici! Aflați aici ce are Andra să îi reproșeze soțului său.

Urmăriți Impact.ro și pe