Mesajul pe care îl primește Adrian Mutu la ora 12.00, în fiecare zi în care are meci. ”Nu vorbim, le am eu pe-ale mele”

Ana Anitoiu, Cristi Ionică 24.03.2021, 20:35
Mesajul pe care îl primește Adrian Mutu la ora 12.00, în fiecare zi în care are meci. ”Nu vorbim, le am eu pe-ale mele”

Adrian Mutu primește un mesaj de la mama lui la ora 12.00, în fiecare zi în care are un meci. Femeia a dezvăluit ce îi scrie fiului ei astfel încât să îi dea încredere, dar fără să îl încarce emoțional înainte de eveniment.

Ce mesaj primește Adrian Mutu de la mama lui, înainte de meci

Mama fostului fotbalist, actualul selecționer de la tineret, a spus că nu vorbește niciodată cu fiul ei înainte de un meci. Nu făcea acest lucru nici pe vremea când el era jucător și nu o face nici acum, când el este antrenor. Totuși, în fiecare zi în care are loc o partidă, îi trimite un mesaj.

”Nu am vorbit cu el, eu nu vorbesc niciodată cu el înainte de meci, nici când era jucător. Nu vorbim, le am eu pe ale mele. Îi dau un mesaj de fiecare dată în zi de meci la ora 12. I-am dat același mesaj pe care i-l dau întotdeauna. I-am scris simplu «baftă și Dumnezeu să fie cu voi!». Eu altceva nu-i scriu. Nu-l încarc.”, a dezvăluit mama selecționerului naționalei mici, pentru playsport.ro.

Mesajul pe care il primeste Adrian Mutu la ora 12.00, in fiecare zi in care are meci. ”Nu vorbim, le am eu pe-ale mele”
Adrian Mutu alaturi de parintii lui

Mama lui Adrian Mutu, despre ce n-ar înțelege în legătură cu fiul ei

De asemenea, mama lui Adrian Mutu a dezvăluit ce nu ar putea să înțeleagă în legătură cu fiul ei, pe care îl știe ambițios dintotdeauna. Rodica Mutu a precizat că fiul ei este un lider și un câștigător din fire. ”El a fost așa ambițios și ca jucător, n-aș înțelege, n-aș pricepe dacă ar fi altfel ca antrenor. Așa e firea lui, să fie lider, să câștige, să câștige tot. O să-l vedeți acolo unde trebuie să fie, o să-l vedeți, eu poate nu mai apuc, că am o vârstă, dar o să-l vedeți.”, a spus ea.

Mama lui Adrian Mutu s-a acomodat repede cu viața la Capitală, după ce s-a mutat de la Pitești. Mai greu a fost, în schimb, pentru tatăl Briliantului adaptarea au fost mai dificilă. Cei doi acum aproape copiii și nepoții. Cel mai aproape de locuința lor este cea a lui Adi.

Alexandra Dinu, despre relația cu Adi Mutu

În urmă cu ceva timp, Alexandra Dinu a vorbit despre scurta căsnicie pe care a avut-o cu Adi Mutu, din care a rezultat un fiu, Mario, acum în vârstă de 18 ani. Splendida blondă a spus că a trăit foarte intens totul, dar că la acea vreme era foarte tânără și nu avea experiență.

”La vremea respectivă am trăit foarte intens totul, eram și foarte tânără și fără experiență. Astăzi, însă, este un capitol încheiat de foarte mult timp, am senzația că face parte dintr-o altă viață. Este o experiență care m-a ajutat să cresc, să mă cunosc și să înțeleg ce îmi doresc. Și mi-a lăsat cel mai de preț cadou: pe fiul meu, Mario. Așa că voi fi veșnic recunoscătoare pentru asta”, a spus Alexandra Dinu, potrivit Viva!.

Fiul lui Adi Mutu și al Alexandrei Dinu, ”un cetățean al lumii”

De asemenea, Alexandra Dinu, care în prezent este jurat la emisiunea de divertisment ”Românii au Talent” de la Pro TV, alături de Andra, Florin Călinescu și Andi Moisescu, a făcut unele dezvăluiri despre fiul ei, Mario Mutu.

”Ne înțelegem foarte bine, îl simt că începe să se maturizeze. A avut și el momentele lui de rebeliune în perioada adolescenței. Acum este mult mai matur; este un băiat inteligent și sensibil și cred că are posibilitatea de a face orice își dorește în viață, dacă își dorește cu adevărat și dacă va munci. Alegerile, evident, îi aparțin. Îi dau sfaturi și mă implic și voi fi întotdeauna lângă el atunci când va avea nevoie de mine. Decizia îi aparține. El a fost învățat să fie un cetățean al lumii. Vorbește 4 limbi la perfecție, a locuit în mai multe țări și a experimentat diferite culturi, a cunoscut oameni de tot felul și a avut parte de numeroase experiențe care, cu siguranță, îi vor folosi în viață”, a spus Alexandra Dinu pentru perfecte.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...