Cum se înţeleg, de fapt, Adi Mutu şi Mario, fiul său. Alexandra Dinu: “Decizia îi aparţine”

Stan Filon 18.03.2021, 10:39
Cum se înţeleg, de fapt, Adi Mutu şi Mario, fiul său. Alexandra Dinu: “Decizia îi aparţine”

Mario, fiul lui Adi Mutu și al Alexandrei Dinu, este un adevărat bărbat. A împlinit recent 18 ani și frânge deja inimi. Seamăna foarte bine cu tatăl său, cu care are o relație foarte bună. Chiar dacă a crescut departe de tatăl său, cei doi au ținut mereu legătura și au o relație foarte apropiată.

Cum se înţelege, de fapt, Adi Mutu cu fiul său Mario

Mario Mutu a crescut în Italia, alături de cea care i-a dat viață, dar a trăit și în Statele Unite ale Americii, unde mama sa și-a urmat pasiunea de actriță. Frumoasa Alexandra Dinu a jucat alături de actori precum Adrien Brody și Nicolas Cage și și-a clădit un nume în Cetatea Filmului.

Fiul său a urmat-o de fiecare dată, iar acest lucru i-a folosit și îi va folosi în viață, după cum spune chiar mama sa. A trăit în culturi diferite și a putut să ia câte ceva din fiecare. Vorbește patru limbi străine la perfecție și este pasionat de tatuaje, la fel ca tatăl său. Și-a tatuat deja pe mână ”Blessed”, care se traduce drept ”Binecuvântat”.

Cum se intelege, de fapt, Adi Mutu cu fiul sau Mario
Cum se intelege, de fapt, Adi Mutu cu fiul sau Mario

Vorbește 4 limbi la perfecție

”Ne înțelegem foarte bine, îl simt că începe să se maturizeze. A avut și el momentele lui de rebeliune în perioada adolescenței. Acum este mult mai matur; este un băiat inteligent și sensibil și cred că are posibilitatea de a face orice își dorește în viață, dacă își dorește cu adevărat și dacă va munci. Alegerile, evident, îi aparțin. Îi dau sfaturi și mă implic și voi fi întotdeauna lângă el atunci când va avea nevoie de mine. Decizia îi aparține. El a fost învățat să fie un cetățean al lumii. Vorbește 4 limbi la perfecție, a locuit în mai multe țări și a experimentat diferite culturi, a cunoscut oameni de tot felul și a avut parte de numeroase experiențe care, cu siguranță, îi vor folosi în viață. Nu a decis să se stabilească în România; se află aici momentan și este fericit să petreacă mai mult timp cu tatăl lui”, a spus Alexandra Dinu pentru perfecte.ro.

Mario are o relație foarte strânsă cu tatăl său, care i-a fost mereu alături, cum a putut. În septembrie, când a împlinit 18 ani, Mario a primit un mesaj foarte frumos de la tatăl său. ”La mulți ani, băiatul meu. Ai crescut și ai devenit un bărbat adevărat. Te iubesc, niciodată nu renunța la visurile tale și sigur într-o zi se vor realiza. Mi-ai arătat încă din prima secundă de când te-ai născut că ești ambițios și un luptător”, a scris Adi Mutu.

Chiar dacă este un cetățean al lumii, Mario se pare că nu își uită rădăcinile, dovada fiind faptul că s-a îndrăgostit nebunește de o tânără româncă, pe care o alintă pe rețelele de socializare cu apelativul ”viața mea”.