Dani Oțil a șocat la Neatza. Întrebare indecentă, în direct, pentru colega sa: „Vezi că se uită si mama”

Ioana Bucur, Alexandru Teodorescu 13.09.2021, 13:42
Dani Oțil a șocat la Neatza. Întrebare indecentă, în direct, pentru colega sa: „Vezi că se uită si mama”

Proaspăt tătic, Dani Oțil s-a ținut de glume în ediția de luni, 13 septembrie, a emisiunii Neatza. Prezentatorul și-a întrerupt colega de platou, în direct, cu o întrebare ce a făcut-o să roșească.

Dani Oțil, întrebare indecentă pentru una dintre colegele sale

Fanii matinalului de la Antena 1 s-au obișnuit să își afle recomandările astrologice de la Bianca Nuțu. Blonda are o relație specială cu colegii ei din emisiune, Ramona Olaru dezvăluind că i-a cerut chiar ajutorul înainte de a se întâlni cu misteriosul ei nou iubit.

„Am fost cu Bianca să îmi calculeze harta, înainte să ies la cina cu el. Și a mers”, a povestit Ramona Olaru într-o ediție a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani.

În ediția de luni, rubrica horoscop a fost întreruptă de nimeni altul decât Dani Oțil care a observat ceva nelalocul lui în părul colegei sale. Dani i-a ridicat o șuviță din care a scos apoi cu grijă un fir de iarbă sau o crenguță. Prezentatorul a supus-o, în direct, unui mini-interogatoriu, fiind curios cum a ajuns obiectul suspect în părul ei și unde a avut loc „contactul”.

„Pe unde vă petreceți pauzele? Ai părul plin de fire din astea de…ce, a venit domnul să te viziteze la muncă?”, i-a spus Dani Oțil.

Vizibil încurcată de șirul de întrebări, Bianca a încercat să schimbe subiectul, revenind la influența astrelor asupra fiecărei zodii. În cele din urmă, pus punct discuției amintindu-i prezentatorului că la emisiune se uită și mama ei.

Dani Oțil a șocat la Neatza. Întrebare indecentă, în direct, pentru colega sa
Bianca Nuțu prezintă horoscopul la Neatza cu Răzvan și Dani

Ramona Olaru l-a pus la punct pe Răzvan Simion

Ediția de luni Neatza parcă a fost marcată de numărul 13, atât Bianca Nuțu cât și Ramona Olaru fiind nevoite să îi pună la punct pe cei doi prezentatori. În cazul Ramonei, totul a început de la o discuție despre locurile în care și-au petrecut scurta vacanță dinaintea noului sezon Neatza cu Răzvan și Dani.

Dani Oțil: Răzvane, dar cât ai stat tu în Milano?

Ramona Olaru: Nu se mai termină șirul poveștilor de acolo…

Dani Oțil: Uite, Ramona a mers cinci zile în Capri și nu are nimic de povestit, a zis că trebuie să mai meargă o dată.

Răzvan Simion: Păi ce, crezi că ea mai ține minte că a fost în Capri? Doar de pe biletele de avion știe. Ce amintiri să ai cu un tavan?

A fost momentul în care zâmbetul natural al Ramonei a dispărut, prezentatoarea dând de înțeles că nu permite asemenea comentarii. Vezi AICI reacția Ramonei Olaru.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...