Gabriela Prisăcariu, primul mesaj emoționant după ce a născut. Cum se simte soția lui Dani Oțil: ‘Sunt niște lucruri intime’

Iancu Andreea 14.09.2021, 00:27

Soția lui Dani Oțil, Gabriela, a născut în urmă cu câteva zile primul bebeluș al cuplului. Frumoasa vedetă a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, care a fost primit cu multă bucurie în familia prezentatorului de la Neatza. Dincolo de mesajul emoționant pe care Dani l-a scris pentru fiul său, Gabriela Oțil, fostă Prisăcariu, a transmis, la rândul ei, un mesaj emoționant după ce a născut. Modelul a oferit detalii despre perioada imediată nașterii, spre bucuria fanilor, care așteptau cu sufletul la gură vești despre starea de sănătate a proaspetei mămici.

Primul mesaj pe care Gabriela, soția lui Dani Oțil, l-a transmis după ce a născut

O mare bucurie a venit pe lume pentru cuplul format din Dani și Gabriela Oțil. Prezentatorul de la Antena 1 și soția sa au primit cu emoție noul membru al familiei, băiețelul lor, pe care momentan toată lumea îl cunoaște drept „Cârcel”, după ce i-a dat ceva bătăi de cap mămicii sale în timpul sarcinii. Pentru că tot internetul aștepta cu sufletul la gură o imagine cu micuțul, pe contul de socializare al modelului au apărut mai multe fotografii din maternitate, dar și primul mesaj pe care Gabriela, soția lui Dani Oțil, l-a transmis urmăritorilor săi după ce a născut.

Dincolo de admirația și felicitările celor din jur, Gabriela a fost asaltată de întrebări cu privire la primele momente alături de micuțul ei. Emoționată de noua postură de mămică, soția lui Dani a povestit câteva detalii despre naștere. Astfel, fanii și viitoarele mămici, au aflat răspunsul unora dintre întrebările lor. Cea care a stat pe buzele tuturor a fost cea legată de modul în care a născut Gabriela Oțil. Proaspăta mămică a recunoscut că a trecut printr-o operație de cezariană pentru a-l aduce pe lume pe fiul său, însă nu a dorit să dea detalii despre motivul acestei alegeri.

Profit de faptul că bebe e la ultimul control plecat. Astăzi ne externăm. Abia așteptăm! Pentru că am tot primit diverse întrebări, o să vă povestesc despre cum a decurs toată nașterea. Am născut vineri seara, pe 10, la ora 10.30, prin cezariană, nu stau să explic ce și de ce nu am născut natural, sunt niște lucruri intime. Bebelușul este sănătos, a transmis Gabriela, în primul său mesaj după naștere.

Gabriela Oțil, fostă Prisăcariu, primul mesaj după ce a născut
Soția lui Dani a transmis primul său mesaj după naștere

Dani Oțil, un tătic mândru și emoționat deopotrivă. Mesajul pentru fiul lui a impresionat internetul

Dincolo de emoțiile trăite de mămică, nici Dani nu a rămas de neclintit în fața veștii că fiul său a venit pe lume. Prezentatorul TV a postat un mesaj emoționant la doar câteva ore de la nașterea bebelușului, în stilul caracteristic, trecând de la glume, la fragmente care te fac să verși o lacrimă pentru bucuria pe care familia Oțil o trăiește în această perioadă. Contul de Instagram al proaspătului tătic începe ușor, ușor să fie marcat de imagini cu micuțul său, pe care l-a adus deja de la maternitate, acasă, împreună cu soția sa.

Dragul meu “Cârcel” sau “Mâini de bătrânel”,
Nu mă apuc acu să îți scriu mult, pt că am mai scris acu 10 ani o scrisoare și 6 milioane de români au vorbit doar despre asta o vară întreagă…🙄
Ți-aș compune un cântec, o poezie, cum fac alți tați mai talentați. Ar suna prost amândouă și nu vreau să te fac de râs din prima zi de viață… Avem timp pt asta.
Îți las rândurile astea aici, ca peste 10, 15 ani să dai scroll juma de oră până ajungi la postare și să înțelegi starea noastră, cât de mult te-am dorit, dar și panica ce ne-a cuprins…
Dar, dacă părinții mei, care au muls și vaca, au terminat și facultate s-au descurcat cu mine… Eu zic că reușim ceva.
Aș vrea să fiu cu tine măcar la fel de bun cum au fost ei cu mine.
Tu ești fragil acum, dar promit să te fac puternic și rezistent… Pt că în scurt timp eu voi fi cel fragil (vârsta mea nu e de ședințe cu părinții ci cu bunicii).
Nu voi încerca să te transform în rezultatul sumei frustrărilor mele sportive sau profesionale. Tu NU vei fi un Dani Oțil mai bun. Tu vei fi tu.
Bine… Cu două medalii la Olimpiada din 2040…dar tu 🤗
Am șters următoarele 3 idei, pt că orice scriu acum cu un nod în gât și cu o bere în nas… Sună a versuri de manele. Jur.

Hai că închei. Dar dacă fumezi în liceu, vii acasă cu o urâtă belciugată sau nu iei bacul cu medie mare, să știi că deja am poze cu tine dezbrăcat și cu urme de caca 😎

P.S. Când o să afli de Spider-Man, Super Man, Bat Man… Să știi că Mama ta e super-eroul meu preferat, a scris Dani Oțil, la doar câteva ore după ce a devenit tată.

 

Urmăriți Impact.ro și pe