Cu cine l-a înșelat Meghan Markle pe Prințul Harry. Sora ducesei a dat-o de gol

Cristian Cojocaru 05.02.2021, 20:14
Cu cine l-a înșelat Meghan Markle pe Prințul Harry. Sora ducesei a dat-o de gol

Sora ducesei Meghan Markle, Samantha Markle vine cu noi dezvăluiri în care afirmă că fosta acriță l-a înșelat pe Prințul Harry. Samantha menționează că în timp ce se vedea cu membrul regal, ducesa se mai vedea cu un alt bărbat.

Meghan Markle l-a înșelat pe Prințul Harry

Sora fostei actrițe susține că ducesa de Sussex se vedea cu un bucătar, Cory Vitiello chiar în timp ce se întâlnea cu membrul familiei regale. Meghan l-a cunoscut pe Vitiello, în vârstă de 39 de ani, în timpul filmărilor cunoscutului serial ”Suits”, în anul 2014. Cei doi au avut o relație de aproximativ doi ani de zile.

„Dacă Meghan şi Harry se întâlneau de şase luni, înseamnă că se vedeau în acelaşi timp în care ea avea o relaţie cu Cory, cu care părea să se potrivească bine. Îmi imaginez că bucătarul Cory a fost devastat de faptul că a fost abandonat pentru un prinţ sau se întâlnea cu amândoi simultan? Sunt sigură că a fost inconfortabil pentru oricare dintre ei”, spunea Samantha, conform Royal Observer, care a obţinut o copie în avans a cărţii scrise de sora lui Meghan.

În timpul relației, Meghan ajunsese să îi cunoască pe părinții bucătarului. Mama acestuia era foarte încântată de Meghan, considerând-o parte din familie și sperând să îi fie noră.

„Ne place foarte mult de ea. Este o femeie minunată, inteligentă, luminosă, grijulie. Este o personalitate caldă, sinceră. Ne-am bucurat foarte mult de timpul petrecut cu ea. S-a potrivit foarte bine în familia noastră „, spunea mama lui Cory despre Meghan.

Aceasta a mai povestit despre prima căsătorie a fostei actrițe, pe care a avut-o cu Trevor Engelson
Aceasta a mai povestit despre prima căsătorie a fostei actrițe, pe care a avut-o cu Trevor Engelson

Prima căsătorie a ducesei de Sussex

Dezvăluirile Samanthei nu se opresc aici. Aceasta a mai povestit despre prima căsătorie a fostei actrițe, pe care a avut-o cu Trevor Engelson. Căsnicia a fost caracterizată drept una urâtă, menționând că inelul i-a fost trimis înapoi bărbatului prin poștă.

“Meghan i-a înapoiat bijuteriile în mod grosolan. Era evident că se ferea să facă ceea ce trebuia”, a mai spus Samantha.

Aceasta nu este singura acuză despre infidelitate cu care vine Samantha. Autoarea mai povestește și despre faptul că atunci când era căsătorită cu Engleson, relația dintre cei doi nu a mers din cauza faptului că fost actriță ar fi avut o aventură în timpul producției ”Suits”. Samantha povestește și despre faptul că Engleson, la rândul său, se iubea cu cea mai bună prietenă a fostei actrițe.

„Am fost şocată, pentru că am crezut că au o o căsătorie care sfida trendul la Hollywood. Nu am vorbit cu adevărat despre problemele ei conjugale şi mi-aş fi dorit să facem asta, pentru că am experienţă şi i-aş fi putut da nişte sfaturi „, a mai scris Samantha.

Urmăriți Impact.ro și pe