Meghan Markle a lăsat garda jos și a cedat! Cu cine a încheiat un acord în ultimele zile

Ioana Bucur 18.12.2020, 18:09
Meghan Markle a lăsat garda jos și a cedat! Cu cine a încheiat un acord în ultimele zile

Scandalurile se țin lanț de Meghan Markle. Ducesa de Sussex și Prințul Harry au anunțat că se retrag din familia regală a Marii Britanii, pentru a duce o viață liniștită, însă realitatea este departe de visul celor doi. Cu cine a fost nevoită să încheie un acord? Anunțul a fost făcut chiar de avocații săi.

Meghan Markle a cedat! Anunțul surprinzător făcut de avocații ducesei de Sussex

Decizia luată de Meghan Markle și anunțată, vineri, de avocații săi, este cel puțin surprinzătoare. Ducesa de Sussex a încheiat un acord cu o agenție de presă pe care a dat-o în judecată, după publicarea, în luna ianuarie a acestui an, unei fotografii în care Markle apărea alături de fiul său și al Prințului Harry, Archie, în timpul unei vizite în Canada. Se întâmpla la scurt timp după ce cuplul părăsise Marea Britanie după ce își anunțase intenția de a se retrage din rândul membrilor activi ai familiei regale britanice.

Meghan Markle a încheiat un acord cu o agenție de presă pe care a acuzat-o că a furat o fotografie, a anunțat o instanță din Marea Britanie. Este vorba despre Splash News & Picture Agency, ce este specializată în știri din categoria divertisment și care activează atât în Marea Britanie cât și în Statele Unite ale Americii. În plus, reprezentanții agenției și-au luat angajamentul de a nu-i mai fotografia pe membrii familiei lui Meghan Markle.

Prințul Harry și Meghan Markle au împreună un fiu, Archie Mountbatten-Windsor
Prințul Harry și Meghan Markle au împreună un fiu, Archie Mountbatten-Windsor

Ce măsuri fuseseră luate împotriva Splash News & Picture Agency în timpul procesului

În timpul audierii la Înalta Curte de Justiție din Londra, de vineri, 18 decembrie 2020, reprezentanții legali ai ducesei de Sussex au anunțat că Meghan Markle a semnat un acord ce prevede încheierea procesului deschis agenției de presă, ce fusese plasată, între timp, sub incidența unui regim de redresare judiciară.

„Administratorii de la Splash UK şi-au luat angajamentul ca Splash UK, dacă va ieşi din procedura de redresare judiciară, să nu mai producă fotografii cu ducele şi ducesa de Sussex şi nici cu fiul lor, în viitor”, a declarat avocata Jenny Afia.

Meghan Markle si Prințul Harry au anunțat, la începutul anului 2020, că vor să se retragă din „prima linie” a familiei regale britanice, dorind să ducă o viață departe de ochii critici ai presei. Au fost, însă, intens criticați după ce, la scurt timp de la mutarea în California, Statele Unite ale Americii, au semnat contracte importante cu Netflix și Spotify, pentru a produce filme, seriale, documentare și podcasturi. Cuplul este, în prezent, implicat în mai multe proceduri judiciare deschise împotriva mai multor tabloide, pe care le-a acuzat de încălcarea dreptului la viață privată.

Ducele și ducesa de Sussex, contract uriaș cu Netflix

Meghan Markle și Prințul Harry au semnat un contract ce se întinde pe mai mulți ani  cu platforma de streaming Netflix. În această perioadă, cei doi vor produce mai multe filme și seriale. Cu toate că este posibil să aibă și câteva apariții în fața camerelor de filmat, Meghan Markle a subliniat că nu nicio intenție de a-și relua cariera de actriță.

Netflix nu a oferit niciun detaliu despre aspectele financiare ale contractului, precizând doar că Meghan Markle și Prințul Harry „și-au dat acordul ca vocile lor să fie folosite în diferite proiecte marca Netflix. Mai mult, cuplul se va implica direct în procesul de selectare a actorilor, prin intermediul companiei de producție pe care au lansat-o”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...