Măruţă, atacat de Antonia. Ce a putut spune iubita lui Velea despre soţul Andrei este dincolo de imaginaţie

Badea Violeta, Diana Dumitrache 28.06.2021, 13:54
Măruţă, atacat de Antonia. Ce a putut spune iubita lui Velea despre soţul Andrei este dincolo de imaginaţie

Frumoasa Antonia lansează un atac fără precedent la adresa lui Cărălin Măruță! După ce numele iubitului ei a fost menționat de mai multe ori în emisiunea „La Măruță”, artista nu a mai suportat și a reacționat pe o rețea de socializare la adresa prezentatorului.

Măruţă, atacat de Antonia

Scandalul dintre Alex Velea și Cătălin Măruță este departe de a se fi încheiat, ba mai mult de această dată intervine și Antonia! Iubita cântărețului nu a mai rezistat și a reacționat, fiind extrem de deranjată de atitudinea lui Cătălin Măruță. Iubita lui Alex Velea a trimis câteva săgeți către soțul Andrei, despre care artista spune că profită de numele tatălui copiilor ei pentru a-și face audiență.

De asemenea, artista este supărată și de faptul că, mai nou, a fost precizat și numeie ei în emisiunea respectivă, deși nu făcuse nicio declarație referitoare la conflictul dintre cei doi. Superba cântăreață a folosit termeni duri la adresa prezentatorului, numindu-l „mare îmbărligător”. Vedeta îl acuză pe Măruță de faptul că a lansat o campanie de denigrare al numelui ei.

„Există o diferență între abuz și dorința de a face audiență cu orice preț. Obsesia domnului Măruță (mare îmbărligător de fel) de a menționa numele meu și al lui Alex cu orice prilej se transformă treptat într-o campanie de denigrare al numelui nostru. Este clar că el ne caută reacția, însă mai mult se face de râs”, a precizat Antonia pe contul său oficial de Instagram.

Antonia il ataca pe Catalin Maruta
Antonia il ataca pe Catalin Maruta

Ce a putut spune iubita lui Velea despre soţul Andrei este dincolo de imaginaţie

Antonia nici nu vrea să mai audă de Cătălin Măruță, deoarece prezentatorul a vrut să-și facă audiență pe cârca familiei ei. De asemenea, Alex Velea a precizat că nu mai există cale de împăcare între el și prezentatorul TV, deoarece se simte foarte dezamăgit de fostul său prieten.

Vedeta de la Pro TV a încercat să-și ceară scuze public, dar fondatorul Golden Gang nu mai vrea să audă de soțul Andrei. Cei doi au avut un conflict puternic în mediul online, s-au jignit și și-au aruncat diferite acuzații. Antonia a spus pe Instagram motivul pentru care ea și Alex Velea sunt mereu aduși în discuție în cadrul emisiunii de la Pro TV.

„Fiecare alege să iasă în față cu ce poate. Gratuit. Penibil. Răutate în prime time! Avem o plajă atât de largă de artiști/ persoane publice și cu toate acestea, întrebările se rezumă la Antonia și Alex Velea. De ce? P.S: Știm că ”producătorii sunt de vină”, a scris artista.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...