Antonia, mesaj neaşteptat pe Instagram. Ce decizie drastică a luat iubita lui Velea de curând: ” Îmi pare rău că au avut loc vreodată”

Ana Ionescu 15.06.2021, 13:39
Antonia, mesaj neaşteptat pe Instagram. Ce decizie drastică a luat iubita lui Velea de curând: ” Îmi pare rău că au avut loc vreodată”

Antonia a surprins pe toată lumea cu ultimul mesaj pe care l-a transmis pe Instagram. Iubita lui Alex Velea a luat o decizie radicală în ceea ce privește persoanele din trecutul său.

Ce anunţ neașteptat a făcut Antonia pe rețelele de socializare

Antonia doreşte să uite de tot ce i s-a întâmplat rău în trecut. Artista vrea liniște și pace, iar acum a transmis un mesaj pe rețelele de socializare prin care a dezvăluit că a luat o decizie importantă. Cântăreaţa și iubitul său, Alex Velea, cu care are împreună doi copii, au fost implicați în ultimele săptămâni în scandaluri, fără voia lor. Fulgy a mărturisit că a consumat droguri la o petrecere organizată de Alex Velea, iar de aici cei doi au trebuit să facă faţă unui val comentarii şi declaraţii scandaloase făcute de fiul Clejanilor.

De asemenea, un alt scandal în care au fost implicați Antonia și Alex a fost cel cu Lino Golden, după ce cântărețul a decis să se separe de Alex Velea, după o prietenie de lungă durată. Deşi nu a vorbit public despre toate aceste conflicte din viața ei, Antonia a decis acum să le transmită tuturor persoanelor din trecutul său un mesaj important. Ea le-a mărturisit că nu le poartă ură și că i-a iertat pe toți. Acum, îşi dorește să fie liniștită și împăcată cu ea.

„În mod oficial, am încetat să mai țin evidența altercațiilor mele din trecut, amintirile proaste, oamenii care m-au rănit, oamenii pe care i-am rănit … Îmi pare rău că au avut loc vreodată … Anul trecut pentru mine a fost despre vindecare. Am iertat în inima mea…. Mă simt fericită și împăcată cu mine … și celor care încă mai au resentimente sau încă vorbesc urât despre mine, să vă vindecați și să fiți fericiți și împăcați. Vă rog să nu mai fiți răi și Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți! Fie că toți să fim fericiți! Vă iubesc pe toți, știți voi cine sunteți”, a spus Antonia pe Instagram.

Antonia, mesaj neasteptat pe Instagram. Ce decizie drastica a luat iubita lui Velea
Antonia, mesaj neasteptat pe Instagram. Ce decizie drastica a luat iubita lui Velea

Antonia, jignită grav de fiul Clejanilor

Fulgy, fiul Clejanilor, a jignit-o dur pe Antonia într-un Instastory, după ce a fost implicat în scandalul drogurilor. Acesta i-a adresat artistei cuvinte foarte urâte, ce nu pot fi reproduse, cu privire la căsnicia acesteia cu Vincenzo Castellano.

Alex Velea nu a putut rămâne impasibil la astfel de jigniri și a reacționat imediat în mediul online. El a precizat că fiul Clejanilor are probleme grave și ar trebui să fie internat cât mai repede fiindcă nu mai are discernământ.

„O să te iert pentru toate prostiile pe care le-ai debitat, fiindcă nu ai descernământ şi pentru că îţi respect părinţii. Trebuie să te internezi repede de tot. Ori te arestează şi tu nu eşti de puşcărie, ori o să te bată lumea rău că nu eşti nici de bătaie. Salvaţi-l pe Fulgy!’, a postat Alex Velea pe InstaStory.

Urmăriți Impact.ro și pe