Antonia, mai provocatoare ca niciodată. Reacțiile au curs cu miile, până și Alex Velea a simțit nevoia să intervină

Iancu Andreea, Alexandru Teodorescu 28.05.2021, 18:55

Antonia este fără doar și poate una dintre cele mai frumoase românce. Dincolo de aspectul exterior care stârnește orice bărbat, vedeta este și o fire extrem de jovială, fiind apreciată pentru personalitatea sa. În plus, capacitatea cântăreței de a se transforma constant de la o divă în toată regula la o femeie copilăroasă sau chiar masculină, este de apreciată. Recent însă, Antonia a apărut mai provocatoare ca niciodată. Artista a postat o serie de fotografii pe rețelele de socializare, stârnind un val de comentarii și reacții din partea fanilor. Inclusiv Alex Velea, iubitul și tatăl celor doi fii ai săi, nu s-a putut abține să nu o complimenteze.

Antonia, mai provocatoare ca niciodată. Cum s-a afișat vedeta pe Instagram

La fel ca multe femei, și Antonia a simțit nevoia de o transformare totală în această perioadă. Vedeta a început să fie mult mai conștiincioasă în privința antrenamentelor la sală, reușind astfel să obțină un trup mult mai definit decât înainte. În plus, cântăreața a demonstrat încă o dată că adoră să își surprindă fanii cu noi și noi apariții. Antonia a apărut astfel mai provocatoare ca niciodată pe contul său de Instagram, unde a postat noul său look. Transformarea a fost apreciată de fanii săi, dar și de Alex Velea, iubitul său. Artista și-a împletit părul în mai multe codițe, adoptând astfel o coafură afro, pentru care fanii au complimentat-o.

Superba ❤️ / Ești minunata ❤️❤️❤️ / Wowwwww / Te ador ❤️? / Adooooor? / Frumusete / Foarte bine îți stă! / Oh my God!❤️ / Cea mai frumoasă femeie din lume. / Esti prea frumoasa , si fină dulce ?❤️, i-au transmis fanii Antoniei.

Antonia, mai provocatoare ca niciodată
Noul look al artistei a atras mii de reacții
foto – Instagram

Schimb de replici pline de iubire între Alex și Antonia

Inclusiv Alex a apreciat noul look al partenerei sale, transmițându-i un comentariu cât se poate de romantic.

De ce esti Perfecta?!? @antonia Te ador!? , i-a spus Alex Velea Antoniei.

Replica vedetei nu a întârziat să apară, Antonia precizând faptul că relația sa cu Alex are la bază sentimente puternice, dintre ei nelipsind jocurile precum acest flirt online.

Sunt departe de asta, dar tu mă vezi așa pentru că mă iubești! Te iubesc mult, dar tu știi deja, acest flirt online este distractiv cu tine! ? Adu-ți aminte: Suntem eu și tu împotriva lumii! Știi ce zic!?, i-a răspuns cântăreața iubitului ei pe contul ei de Instagram.

Antonia, mai provocatoare ca niciodată
Alex Velea și Antonia își doresc să se căsătorească

Când urmează să facă nunta cei doi îndrăgostiți

După ani de zile în care cuplul nu a putut să se căsătorească din pricina procesului de divorț dintre Antonia și fostul său soț, în sfârșit pandemia le-a adus și vești bune celor doi îndrăgostiți. Din punct de vedere legal, Antonia și-a încheiat socotelile cu Vincenzo Castellano și poate deveni soția lui Alex Velea cu acte în regulă. Din păcate, cei doi nu au reușit încă să planifice fericitul eveniment din pricina restricțiilor, însă așteaptă cu nerăbdare să își unească destinele și în mod oficial.

O să se căsătorească toată lumea anul ăsta. Și noi ne dorim treaba asta. Să nu mai trăim în concubinaj. Așteptăm să vedem ce se întâmplă. Încă e o perioadă dubioasă. Am botezat și eram trei familii în biserică maxim, a mai explicat artistul la Xtra Night Show.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...