Marius Elisei, despre iubita lui. Fostul soţ al Oanei Roman rupe tăcerea despre zvonuri

Ana Anitoiu 29.04.2021, 21:14

Marius Elisei a făcut dezvăluiri despre presupusa lui iubită. Fostul soţ al Oanei Roman a rupt tăcerea în legătură cu zvonurile ce au apărut cu privire la existența unei noi femei în viața lui, alături de care ar urma să devină tată din nou.

Ce a dezvăluit Marius Elisei despre iubita lui

În urma zvonurilor ce au apărut conform cărora Marius Elisei ar avea o iubită care a rămas însărcinată, fostul soț al Oanei Roman a decis să clarifice lucrurile. El susține nu doar că nu urmează să devină din nou tată, ci și că nu există nicio nouă femeie în viața lui.

”Mi se pare total deplasată această știre care a apărut. Nici nu știu de unde a apărut, și cum a apărut și care este interesul, asta 1 la mână, că nu am pe nimeni în viața mea. Și ca să demontez tot, nu am pe nimeni în viața mea, deci, nu am cu cine să mă duc pe la clinici și pe cine să las gravidă. Și 2 la mână, este foarte urât să apară astfel de lucruri, cum că ar fi cineva gravidă, în condițiile în care atunci când ai o relație și cu acea persoană îndeplinești o sarcină, ar fi trebuit să treci prin anumiți pași”, a spus Marius Elisei pentru Antena Stars.

Marius Elisei iubita Oana Roman
Oana Roman si Marius Elisei

Marius Elisei, despre cum a decis să își refacă viața

În plus, Marius Elisei este hotărât să procedeze într-un anumit fel în situația în care ar apărea o femeie în viața lui. Mai exact, fostul soț al Oanei Roman ar lua lucrurile pe rând și nu ar uita să-i facă iubitei cunoștință cu fosta lui parteneră și în special cu fiica lui, Isabela.

”Când ai pe cineva mai ales în situația în care sunt eu, trebuie să faci cunoștință copilului, apoi fostei soții. Sunt mai multe etape și mi se pare foarte deplasată această știre care este total eronată și falsă, pentru că, repet, nu este nimeni în viața mea. Nu sunt discret și nu am cu cine să fiu discret și nici de ce să mă feresc! Și nu este o sursă din apropierea mea, nu este nimic adevărat”, a spus Marius Elisei.

Marius Elisei vrea să devină din nou tată

Pe de altă parte, Marius Elisei a recunoscut că își dorește să devină din nou tată. Însă, el a precizat că acest lucru nu se poate întâmpla imediat. În plus, fostul soț al Oanei Roman este de părere că zvonurile ar fi putut pleca de la cineva care îi dorește răul.

”Tot ce este posibil și sunt conștient că sunt foarte mulți oameni care vor să facă rău, pentru că răul se face cel mai ușor. Dar măcar să vină cu ceva care este plauzibil, decât să bage copii la mijloc. Într-adevăr îmi doresc (să devină din nou tată, n.r.), dacă o să mă ajute Dumnezeu, poate, dar nu pot să mă duc să mă întâlnesc cu cineva, să o las gravidă, Doamne Ferește! Este total absurd!”, a adăugat Marius Elisei.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...