Marius Elisei va deveni din nou tătic? Lovitura uriaşă pentru Oana Roman: ce planuri grandioase are fostul soț cu noua iubită

Iancu Andreea, Mihai Cheleș 28.04.2021, 18:43
Marius Elisei va deveni din nou tătic? Lovitura uriaşă pentru Oana Roman: ce planuri grandioase are fostul soț cu noua iubită

Doar patru luni au trecut de la momentul în care Oana Roman și fostul său soț și-au spus adio în fața notarului, după o căsnicie care a durat șase ani. Totuși, Marius Elisei pare să își fi refăcut deja viața alături de noua sa iubită, existând deja zvonuri despre faptul că bărbatul va deveni, din nou, tătic. Astfel, o nuntă în familia Elisei ar putea fi deja pe drum.

Oana Roman a primit o nouă lovitură după divorț. Marius Elisei ar putea deveni din nou tătic

Fostul ginere al lui Petre Roman și Oana au trăit o frumoasă poveste de dragoste, petrecând împreună șase ani, cu bune și cu rele. În urma relației lor a apărut și Izabela, fiica celor doi. Însă ceea ce părea să fie un mariaj reușit s-a transformat treptat într-o relație de simplă prietenie. Cuplul decidea în luna decembrie să divorțeze, după ce Marius Elisei pleca de acasă în pragul Sărbătorilor de iarnă. La scurt timp, în ianuarie, cuplul semna actele de divorț în fața notarului, devenind doi oameni liberi.

Cu toate acestea, nimeni nu se aștepta ca Marius Elisei să își refacă viața atât de repede după separare, existând deja zvonuri că ar putea deveni, din nou, tătic, potrivit surselor playtech.ro. El și iubita sa ar avea o relație de mai bine de șase luni, fiind un cuplu extrem de îndrăgostit. De la divorț și până în prezent, Marius a tot evitat întâlnirile cu Oana Roman pentru a nu da motive de ceartă cu noua parteneră. În ciuda pasiunii dintre ei, cuplul locuind deja împreună, Marius Elisei și noua iubită încearcă să fie cât mai discreți și să își țină relația departe de ochii curioșilor.

Ei sunt foarte discreți, nu vor să se afișeze împreună. Marius evită ca iubita lui să apară în presă, o protejează. Am înțeles că au fost de câteva ori la o clinică ginecologică, așa că toată lumea șușotește pe la colțuri ca ea ar fi însărcinată, însă nu vor să se afle sub nicio formă. Lui Marius îi este foarte frică de cum ar putea reacționa fiica lui, nu vrea să o facă să sufere. O evită pe Oana cât poate, pentru că actuala parteneră nu este de acord ca el să mai țină legătura cu fosta soție. Este o certitudine faptul că Marius se va recăsători foarte curând. Este mai fericit ca niciodată, parcă a întinerit zece ani, a declarat un apropiat al lui Marius Elisei, pentru Playtech.ro.

Marius Elisei și Oana Roman au format un cuplu timp de șase ani
Marius Elisei și Oana Roman au format un cuplu timp de șase ani

Fosta soție, nemulțumită de atitudinea bărbatului. Cum și-ar dori Oana să decurgă relația cu Marius

Problemele din căsnicia Oanei Roman cu Marius Elisei au apărut încă din anul 2017, când primele informații despre un posibil divorț au ieșit la iveală. Chiar dacă pe atunci cei doi parteneri aveau dificultăți din pricina certurilor și lipsei banilor, au încercat să treacă peste de dragul mariajului și al Izabelei, fiica celor doi. Acum, după ce actele de divorț au fost semnate, iar Marius a menționat că nu mai există cale de împăcare, Oana își dorește ca măcar relația dintre ea și fostul soț să fie una civilizată, spre binele micuței lor.

Pentru că Oana a aniversat recent împlinirea a 44 de ani, și-a dorit să își petreacă ziua de naștere într-un resort luxos din Egipt. Totodată, ea a lansat o invitație și pentru tatăl fiicei sale, la insistențele Izabelei, care și-a dorit să petreacă timp alături de tatăl său. Din păcate, Marius Elisei a refuzat invitația, cel mai probabil de dragul iubitei sale.

Izabela și-a dorit mult să vină și Marius, ea și-a exprimat dorința. Dorința nu e a mea. El a spus că nu poate și nu vrea să vină. Ea de la 2 ani a stat în permanență cu noi doi de atâția ani și este obișnuită să stea cu noi doi. Și atunci când stă doar cu mine sau doar cu el, are momente în care își dorește să stăm împreună. Înțeleg, pentru că părinții mei au divorțat când eu aveam 30 de ani și tot am suferit foarte tare. Eu aș fi vrut ca Iza să nu treacă prin așa ceva. Aș fi vrut să facem o activitate împreună o dată pe săptămână, dar el nu își dorește lucrul ăsta. Este fix alegerea lui și problema lui. Eu nu sunt în măsură să judec cum își trăiește viața. Cred că ar trebui ca independent de viața pe care o are să avem momente în 3 cu Iza pentru că ea suferă că nu ne poate avea pe amândoi, a declarat Oana Roman.

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...