Mario Fresh și Alexia Eram, ipostaza prin care și-au surprins fanii. Detaliul care i-a uimit pe toți

Stan Filon 01.09.2021, 11:19
Mario Fresh și Alexia Eram, ipostaza prin care și-au surprins fanii. Detaliul care i-a uimit pe toți

În presă s-a scris mult că Mario Fresh și Alexia Eram s-au despărțit, iar mulți oameni din showbizz au susținut acest lucru. Nici faptul că cei doi nu au mai apărut împreună de o bună bucată de timp nu a ajutat deloc, fapt care parcă a confirmat separarea. Ei bine, cei doi sunt din nou împreună!

Mario Fresh și Alexia Eram, ipostaza prin care și-au surprins fanii

Mario Fresh și Alexia Eram, fiica Andreei Esca, au o relație frumoasă de ani de zile. În ultimii ani, a apărut distanța între cei doi amorezi, deoarece ea a mers la studii în Marea Britanie. Totul a mers bine o vreme, dar zicala ”ochii care nu se văd, se uită”, se pare că s-a alicat și celor doi.

În mediul online, cei doi amorezi nu și-au mai spus nimic încă din luna mai și nici urmă de fotografii făcute împreună. Asta până recent, când Alexia Eram a demonstrat tuturor că sunt din nou împreună sau poate că nici măcar nu s-au despărțit.

Mario Fresh si Alexia Eram, ipostaza prin care si-au surprins fanii
Mario Fresh si Alexia Eram, ipostaza prin care si-au surprins fanii

Ce mesaj a postat Mario Fresh pe rețelele de socializare, de ziua Alexiei Eram

Marea împăcare a avut loc cu ocazia zilei de naștere a fiicei Andreei Esca, când a avut loc o petrecere de pomină. Alexia Eram a împlinit frumoasa vârstă de 21 de ani și poate fi declarată majoră acum peste tot în lume. Fiica Andreei Esca a postat o fotografie în care apare alături de Mario Fresh, iar cei doi sunt numai un zâmbet.

Mario Fresh a surprins-o pe Alexia Eram la mizul nopții cu un buchet mare de flori, dar, spre deosebire de anii trecuți, anul acesta nu i-a mai transmis tinerei niciun mesaj pompos de iubire, ci s-a rezumat doar la o urare simplă făcută în mediul online. ”Să trăiești o mie de ani”, a fost mesajul publicat de fostul băiat de aur în dreptul imaginii în care apare, zâmbitor, alături de iubita sa.

Cu toate acestea, cei doi s-au distrat de minune, iar Alexia Eram nu l-a scăpat din ochi pe Mario Fresh. Acesta s-a filmat în timp ce a ajuns la panoul său preferat al petrecerii, respectiv la unul plin de shoot-uri. A luat un păhărel și l-a dat pe gât, dar imediat în spatele său a apărut Alexia Eram, care a început să-l alerge.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...