La ce a ajuns să facă reclamă Alexia Eram după despărțirea de Mario Fresh

Emanuela Pană 15.08.2021, 15:20

Alexia Eram și Mario Fresh au fost surprinși tot mai rar împreună în ultimul timp, fapt care alimentează, pe lângă alte întâmplări recente, zvonurile cu privire la despărțire. De curând, artisul a împlinit 22 de ani, iar la petrecerea acestuia și-a făcut apariția și fiica Andreei Esca. Gesturile dintre cei doi au trădat o oarecare răceală. Încă nu se știe concret dacă cei doi mai formează o pereche, însă fanii cuplului speculează că aceștia ar fi luat o pauză de la relație. Cu ce se ocupă frumoasa șatenă în timpul pe care nu-l mai petrece în compania cântărețului, afli în continuare.

La ce a ajuns să facă reclamă Alexia Eram

Mario Fresh și Alexia Eram au o relație de mai bine de patru ani de zile, pe care cei doi nu au încercat niciodată să o mențină secretă, departe de camerele de luat vederi și de internauți. Din contră. Cei doi participat la diverse evenimente împreună, postând cu regularitate fotografii pe rețelele sociale. În ultima vreme, însă, ceva s-a schimbat, căci cei doi au fost surprinși tot mai rar împreună. Acest lucru a favorizat apariția speculațiilor, mai ales după ce fiica Andreei Esca a plecat în vacanță în Grecia alături de un grup de prieteni și nu de iubitul ei, Mario Fresh.

Secvența din aeroport a pus și mai multe paie pe foc, iar dacă nu știți despre ce este vorba, vă explicăm noi. La întoarcerea din vacanță, Alexia Eram a fost fotografiată în timp ce dormea pe picioarele unui prieten, după ce avionul avusese o întârziere de nu mai puțin de trei ore. Ipostaza apropiată dintre cei doi le-a dat de gândit fanilor, care au început să pună tot mai multe întrebări despre o posibilă despărțire pe rețelele sociale, unde frumoasa șatenă este destul de prezetă.

În ciuda faptului că nu a mai încărcat de ceva vreme o fotografie cu Mario Fresh, nici măcar cu ocazia aniversării lui, Alexia Eram continuă să posteze diverse fotografii cu ea, dar și să facă reclamă la anumite produse.

De curând, aceasta a anunțat un concurs pe contul ei personal de Instagram, în care punea la bătaie un telefon HUAWEI P40 și o cartelă PrePay. Postarea a strâns peste 10.000 de aprecieri și mai bine de 3.000 de comentarii.

Câștigă un telefon mobil HUAWEI P40 și o cartelă PrePay @lycamobile_ro cu credit pentru 12 luni, cu care ai minute nelimitate, internet nelimitat, EU roaming și 1.000 de minute în 22 de țări, chiar și în afara UE. Poți folosi cartela SIM atât în telefonul tău, cât și pentru internet în router, modem sau tabletă. Pe 29 iulie anunț câștigătorul“, a scris Alexia Eram în descrierea pozei postate pe Instagram.

Citește și: Mario Fresh, declaraţie neaşteptată despre Alexia Eram. Ce a putut spune despre fiica Andreei Esca: „Are memorie de peşte“

Șatena și Mario Fresh nu mai formează un cuplu?

După cum aminteam și mai sus, Alexia Eram și Mario Fresh au avut după mult timp o apariție împreună, la petrecerea organizată cu prilejul zilei de naștere a artistului. Cei doi nu au postat nicio fotografie împreună, însă au fost filmați de sora artistului, pe nume Raluca.

Alexia Eram face reclamă la telefoanele Huawei P40 pe contul de Instagram
Alexia Eram face reclamă la telefoanele Huawei P40 pe contul de Instagram

În cadrele surprinse de aceasta cei doi nici nu se îmbrățișează, nici nu se sărută, ci dansează cu un zâmbet larg pe buze. Deși nu au dat semne de apropiere, pare că cei doi încă se înțeleg foarte bine și că se simt bine unul în compania celuilalt.

Totodată, Alexia a încărcat la „My Day“ o filmare alături de un mesaj scurt pentru partenerul său, în care îi urează: „La mulţi ani!“.

Până în prezent, niciunul dintre ei nu a comentat zvonurile apărute în mediul online.

Urmăriți Impact.ro și pe