Maria Loga spune lucrurilor pe nume. Ce s-a întâmplat, de fapt, intre Niculina Stoican şi Petrică Mîțu Stoian: „Actori buni”

Badea Violeta 16.11.2021, 15:27
Maria Loga spune lucrurilor pe nume. Ce s-a întâmplat, de fapt, intre Niculina Stoican şi Petrică Mîțu Stoian: „Actori buni”

Un scandal a izbucnit după moartea lui Petrică Mâțu Stoian. Impresarul artistului a declarat că regreatatul cântăreț de muzică populară ar fi ieșit la pensie din cauza Niculinei Stoican. Solista a negat spusele lui Doru Gușman. Cu toate astea, mulți se întreabă care a fost, de fapt, relația dintre cei doi. Maria Loga spune totul!

Care a fost, de fapt, relația dintre Petrică Mâțu Stoian și Niculina Stoican

Maria Loga s-a săturat ca Niculina Stoican să fie atacată pe nedrept. Artista susține că regretatul cântăreț de muzică populară nu s-a pensionat din cauza solistei ansamblului Maria Tănase din Craiova.

Maria Loga a declarat că cei doi se înțelegeau foarte bine nu numai pe scenă, ci și în afara ei. Aceasta a mărturisit că multe acuzații aduse la adresa colegei ei de breaslă au fost făcute în necunoștință de cauză.

„Durerea mea cea mare este scandalul care s-a iscat după moartea lui. Am citit mii și mii de comentarii de hate, pe Facebook, îndreptate către Niculina Stoican, iar din punctul meu de vedere sunt total pe nedrept.

S-ar putea să fi fost o răbufnire de moment, o supărare, ceva ce nu trebuia să ia o asemenea amploare. O spun răspicat, între Niculina și Petrică nu au existat certuri și scandaluri.

Pensionarea lui Petrică a fost de comun acord discutând cu mine, amândoi am făcut dosarul. Nu ne-a dat nimeni afară din ansamblu. Am colaborat foarte mult unul cu celălalt pentru a strânge documentele.

Documente care ne-a ajutat să le facem fosta lui soție, Carmen Mîțu, care lucrează ca secretară la Doina Gorjului. Relația era una extraordinară, ei au rămas într-o relație de prietenie, de respect.”, a mărturisit Maria Loga în emisiunea lui Cristi Brancu.

Maria Loga spune ce relație aveau Petrică Mâțu Stoian și Niculina Stoican
Maria Loga spune ce relație aveau Petrică Mâțu Stoian și Niculina Stoican

Motivul pentru care Petrică Mâțu Stoian și-a dorit să iasă la pensie

Niculina Stoican a dezvăluit că Petrică Mâțu Stoian i-a spus motivul pentru care vrea să se pensioneze. Potrivit acesteia, cântărețul de muzică populară a părăsit Ansamblul Maria Tănase pentru că și-a dorit să aibă mai mult timp pentru el. Ea a negat că ar fi avut certuri sau scandaluri cu îndrăgitul solist.

Petre a plecat pentru că și-a dorit să plece. Și-a dorit să iasă la pensie și și-a dorit din tot sufletul să trăiască pentru el, să se plimble, să cânte cât vrea el, unde vrea el și unde vrea el, să stabilească el și să hotărască el singur pentru el.

Când eu l-am rugat să rămână, asta mi-a spus, nu mai vreau să hotărască nimeni pentru mine în lumea asta, acesta este motivul pentru care a plecat.”, a spus Niculina Stoican.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...