Petrică Mîțu Stoian ştia că o să moară. Un apropiat face mărturisiri copleşitoare

Ioana Bucur 15.11.2021, 23:49
Petrică Mîțu Stoian ştia că o să moară. Un apropiat face mărturisiri copleşitoare

Noi mărturisiri dureroase scot la lumină o ipoteză greu de acceptat pentru toți cei care au ținut la regretatul artist. Un apropiat dezvăluie că Petrică Mîțu Stoian știa că o să moară.

Cunoscuții, convinși că Petrică Mîțu Stoian ştia că o să moară

Petrică Mîțu Stoian nu a avut copii, însă a fost părinte spiritual pentru un tânăr talentat. La nici două săptămâni după moartea neașteptată a artistului, fiul de suflet al interpretului a dezvăluit o discuție cutremurătoare, ce acum îi dă fiori.

Nu este prima oară când prietenii spun că Petrică Mîțu Stoian știa că o să moară. Artistul își pregătise deja locul de veci.

Prima care a dezvăluit că regretatul artist și-ar fi presimțit sfârșitul a fost Steliana Sima:

„El a presimțit, mi-a trimis mesajul ăsta în care îmi zicea că se bucură că România are atâția artiști frumoși. A spus asa: „Am ieșit la pensie, vreau să am timp să mănânc banii pe care i-am câștigat, vreau să colind lumea, să mă ocup de mine”. Joi mi-a zis că „asta e ultima mea filmare, vreau să mă ocup de mine”. Așa mi-a zis! Și chiar a fost ultima filmare. Eu sunt devastată, vă zic”, a spus Steliana Sima, la România TV.

Chiar dacă nu a avut niciun copil biologic, artistul a avut un „fiu de suflet”.

Petrică Mîțu Stoian ştia că o să moară. Un apropiat face mărturisiri copleşitoare
Petrică Mîțu Stoian și Alin Gabriel Matei

„Nimeni nu s-a gândit că va fi ultima dată, ne-am gândit că a spus așa…”

Invitat la România TV, tânărul a dezvăluit că artistul a spus că ultima filmare pe care o avusesese, cea pentru petrecerea de Revelion, o să încheie seria de apariţii TV.

„Înainte de a vorbi cu el, a filmat joi o emisiune pentru Revelion și chiar discutam înainte, chiar a spus că va fi ultima filmare, dar noi când am auzit nu ne-am gândit că așa ar trebui să fie, că este o vorbă spusă la supărare, la oboseală, în niciun caz că s-ar putea întâmpla o astfel de tragedie.

Niciun moment nu ne-am gândit, nimeni nu s-a gândit că va fi ultima dată, ne-am gândit că a spus așa că era obosit, nu mai voia să apară atât de des. În principiu, asta voia, să se relaxeze. Asta își dorea, și nu s-a gândit nimeni că asta va fi ultima filmare”, a povestit el.

Petrică Mîțu Stoian l-a întâlnit prima oară pe Alin Gabriel Matei la un concurs de muzică populară. L-a luat sub aripa sa, oferindu-i sfaturi prețioase ce l-au ajutat enorm în carieră. N-a durat mult până când relația lor a ajuns să se asemene uneia tată-fiu.

„Ne-am împrietenit, ne-am cunoscut în cadrul unui concurs. Era în juriu, eu eram concurent. Vă mărturisesc că atunci când am aflat că este în juriu, m-am dus cu teamă pentru că era direct:  „Tu cânți, continuă cu ceea ce ai de făcut tu. Nu cânți, pune mâna învață carte”. Ei bine, după ce am cântat a avut cuvinte de laudă, am schimbat numere de telefon, ne-am împrietenit, m-a ajutat mult, mi-a deschis foarte multe uși într-un timp scurt pe care singur nu le-aș fi deschis.

Vorbeam zilnic si chiar dacă mai treceau zile, nu voiam să îl deranjez, îmi dădea mesaj si-mi spunea „Copilul, m-ai abandonat” și i-am zis că nu voiam să îl deranjez și-mi spunea că niciodată nu îl deranjez… mereu m-a sfătuit când am întâmpinat probleme”, a spus fiul de suflet al artistului, la România TV.

Urmăriți Impact.ro și pe